Українська Манітоба
-
Ми колись в музикалці хотіли докопатись до того, хто ж все-таки автор того Щедрика…чиї слова та музика…стільки часу в різних архівах провели… …але то все кануло в літа…нажаль
-
-
Хто конкретно хоче бути в долі? Хто не хоче контролю? До чого тут рядові виборці, якщо рішення приймають цілком конкретні люди?
-
Я умовно плачу 5000 грн. податку і 4500 грн. з них йдуть не за призначенням. Якщо я платитиму 10000 грн., то все одно в бюджет піде тільки 9500 грн., в чому зміст?
-
Та отож Краще б реально дізнатись, хто реальний автор «Щедрика» Це ж цікаво
-
Тим, хто сплачує, виправдовування і не потрібні. Але це не значить, що можна закрити очі на те, куди ці податки йдуть
-
Трошки не погоджуюсь. Північна Дакота - буваємо там багато раз на рік - можливо тільки interstate та state дороги нормальні - інші ні
-
Ні, не перекручуйте. Ви хочете щоб люди платити більше податків але ці податки не будуть доходити до кінцевого споживача, в чому зміст?
-
Смішно, в сусідніх штатах такий самий клімат, але дороги в рази краще манітобських.
-
Ну вище ж є повідомлення про сумки депутатів.
-
Я не знаю чи можна отримати копію бюджету але там мало б бути все розписано по категоріям
-
Ми вже мали цю дискусію, немає сенсу викидати гроші в сміття, це не так працює
-
Прогресивною держава може бути тільки коли люли думають головою. А не іншим місцем.
-
Куплені ЗМІ і куплений суд?