Українська Манітоба
-
Таку довідку приймуть у 1/10 місць, довідка с дії підійде у 9/10 місць, у цьому і різниця. А, ну і 60 баксів ще залишиться на каву. Я ще той хейтер дїї, але є і переваги.
-
Довідка не видається від "контори", а напряму через відділок поліції з усіма реквізитами. Там напряму йде запит і формується документ. Контора тільки запит подає. На довідці є номер бейджа поліцейського. Ще раз: я тільки через ці контори роблю довідки для державних органів Канади. І також для роботи. Ні разу не було відмови за всі роки.
-
так це як? Щоб все в смартфоні було як фотка документу? Людям окрім драйвер лайсенсу та паспорту (якщо подорожувати далі ніж США) нічого від держави не потрібно протягом майже всього життя. Ото хіба шо драйвер лайсенс кожні 5 років треба оновлювати особисто - але то більше вимоги щодо перевірки особистості.
-
Так - це єдино для усієї Канади. Вони жити не можуть без сервісу. Канадська державна пошта - приклад номер один. От позавчора, канадська жіночка бідкалась мені, що має використовувати термінал самообслуговування. На що я їй сказала, що мені абсолютно нормально. А вона розізлилась ще й на мене😁
-
Однозначно 🤣 Такої ж думки. "На злодієві шапка горить". Кожен кого знаю і хто найбільше кричав " як так, корупція всюди і нема ради" або дуже хотів десь на такі посади, або кого посунули чи не міг попасти і злився, або опинявся і переставав вже кричати "корупція" 👍
-
Ви ще не були у банку в селах. Вони не хочуть іти у банкомат. А як же смол ток ? ☺️ Ото і стоять у черзі, розмовляють між собою. Але я це люблю, дідусики фермери це моя стихія. Люблю з ними поговорити :) це ще з України в мене 🙂
-
Моя думка про те, що Канада - архаїчна. Вони не хочуть прогресу. Вони не хочуть вчитися. Смартфони, онлайн кабінети. Я кажу за покоління за 50. Кожен каже “the Ukraine”, яка уже зникла далеко у 1991. Вони бояться ризику, але клацнути на посилання у скам смс - то святе