Українська Манітоба
-
Можливо то і було для залякування 🌚
-
Чекайте 😁 Є така група у фейсбуці - We are Ukrainian! Там в основному канадці українського походження або американські українці. Так ось зовсім недавно хтось написав пост- Як ви називаєте grandfather на українській? Там більше 500 коментарів - gido, gigi, gogo, gudo, didi… Українці почали їх виправляти, мол вас не зрозуміють в Україні. Є дід, дідусь, дідо, але ж не gogo. Так ні, їх не переконати 😁 вони краще знають, gido - це правильно, не вчіть нам 🤣 Я аж плакала коли читала коментарі 😁
-
Всі різні Моя ні 🤷 Навіть сердився на неї, просте ж, в магазині самообслуговування, нє, ну і так далі В мене шеф тут, канадець, в віці, нормальний, прогресивний Статистику не проводив 🤷
-
Можу . Костюми, які мали змішані візерунки, частково не з територіі України взагалі. Підбірка пісень - не українські народні, яких є безліч, а щось таке, що співали в 70-80 роках га ʼпоказовихʼ радянських ʼфольклорнихʼ фестивалях, частину з яких в Україні справді й не чули. Вишенька на торті - серед краму на продаж як українського порцелянові рибки, які, напевно, були в кожній радянській родині). До України то відношення не має , а образ формує саме такий. Це десь з тої ж опери, як сьогодні обговорювали, що дехто з канадців думає - що Україна це якась дичина без нічого і туалетами на вулиці .
-
Спеціально 🤷 Тут можно легко зустріти і таких людей
-
Хто тут уже давно, поясніть мені одне. Бо я вже перерила весь інтернет, задьоргала всіх родичів. Але ніхто не знає відповідь. Чому «Лазничка»? Звідки воно пішло? Це не Польща, не Австрія. Звідки воно взялося тут?
-
Та що далеко ходити. Усім відомий магазин 2 корови. Подивіться як вони позиціонують. Польські назви - українська спадщина? Чистий бізнес! Український Ресторан в Поло Парк! Онлайн кухня- торгівля від жінок українського походження - cabbage rolls? Повірте мені, канадці знають що таке Holubtsi. І треба вживати українські назви, які є надбанням української культури та генокоду, визнаного культурою спадщиною навіть ЮНЕСКО