Українська Манітоба
-
То ви не були тут у липні 22 коли з вини Роджерс у нас лягла уся система електроних розрахунків. Або дебет картки , або кеш.
-
Я був, дружину завозив. Краще ніж вчора.
-
Власне так. Тому кеш завжди є, 100 баксів дрібними
-
Дуже давно дідо мене навчив- ніколи не класти усі гроші у одне місце. Тобто ідеш на сесію у Харків, частину грошей у сумку, частину у куртку ну і у гаманцю мусить бути. Карток тоді ше не було )
-
Я телефон беру з собою , усе інше залишаю у роздягальні у своєму локері. Гуд лайф спортзал
-
майже немає бо користувач висловив свою думку/припущення, Більше того, власнику бізнесу дуже важко видалити такі каменти якщо то в гуглі. Хоча якщо довести і репортити що то спам, то може і видалять, як ото на сторінці кафешки де пишуть що все погано тому що хтось сказав що не виплатили ЗП
-
Писати відгук про власний досвід - це цілком окей. Навіть, якщо у вас був негативний досвід, вас не зможуть за це засудити ніяк. Однак, якщо ви не мали власного досвіду, а кинули пост "цей дантист вбиває людей", то вас можуть притягнути до відповідальності за наклеп. Якщо, звісно, подадуть в суд і доведуть, що вони через це втратили гроші.
-
Ваш досвід ви можете писати, який би він не був. Припущення, висновки і припущення про котів в шаурмі без факту, поради не ходити (заклик для інших), я б не радила писати, бо то може бути розцінене як наклеп. Взагалі якщо це не про викид емоцій, а дійсно відгук, то пишіть відгук. В ваших прикладах саме оцінка і приниження інших людей. Адвокат - клоун. Це пряма образа. Адвокат, який щось не так вам зробив - це факт. Дантист - поганий, це наклеп:). Дантист погано зробив то то і то то - це факт і ваш досвід. А взагалі пишіть все що заманеться, під чим ви готові поставити ваше ім*я:).
-
Василь писав про випадки якоїсь «пені» від адвоката, за поганий відгук після програної справи
-
Придбайте собі замочок , бажано з ключем і все
-
І всі читають всі вейвери які підписують 😂 Якшо вже прям сильно наболіло, краще той вейвер підписаний в чат жпт і спитати, чи не забороняє він писати відгук