Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 224.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Скоріше за все, якщо ви не поповнювали українську сім картку довгий час, то вона у вас вже може бути недійсна, тому і не приходять смс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Email або поповнити рахунок на українській сім-карті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Не треба перекручувати мої слова! Ще раз перечитайте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ⁣𝓪𝓛͢͢͢𝔁
    wrote on last edited by
    Ні, поповнював регулярно, справа в чомусь іншому
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Ну от ще знайшла про 2015 рік - "В Україні безконтактні платежі за допомогою NFC-технології почали активно впроваджуватися з 2015 року. Зокрема, у 2015 році компанія Mastercard повідомила про запуск безконтактних платежів у країні". Але ж не про 2010-2011 роки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandr
    wrote on last edited by
    Стикався з попаданням смс, у випадку київстару, допомогло відключення канадського номера і перезагрузка мобільного, також зверніть увагу на налаштування для якої сімки смс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    та я і не перекручую... мені і самій цікаво проаналізувати роки, що і коли з'явилося.. 15 років оплати телефоном це викликає сумніви, ChatGPT каже, що " В Україні можливість оплачувати покупки телефоном з'явилася у 2017 році, коли компанія Google запустила сервіс Google Pay (спочатку Android Pay). Того ж року запрацював сервіс Apple Pay, який дозволяє користувачам iPhone здійснювати безконтактні платежі". А у 2011 році тільки в США то з'явилося - "У світі можливість оплачувати покупки телефоном вперше з'явилася у 2011 році з появою сервісу Google Wallet (зараз Google Pay). Google Wallet дозволяв здійснювати безконтактні платежі за допомогою смартфонів із підтримкою технології NFC у США". Я за вас дуже рада, що ви платили телефоном в Україні в 2011 році, але наведіть якісь факти, а то ви тільки нападаєте на людей
    1 Reply Last reply
    0
  • t97841787T Offline
    t97841787T Offline
    Bogdan Kavinsky
    wrote on last edited by
    Поповніть на пару грн, подивіться, чи прийде смс про це. Якщо прийде, можливо, проблема на стороні того сайту. Можна також спробувати вручну обрати іншу мережу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    ні, мені приходять смс про двінки, і паролі для входу на українських сайтах - у мене давно не поповнювалася українська сімка. Але у мене Лайф, можливо від оператора теж залежить
    1 Reply Last reply
    0
  • t97841787T Offline
    t97841787T Offline
    Bogdan Kavinsky
    wrote on last edited by
    Не знаю ваш тариф, може і знімають за вхідні теж (скоріш за все ні). Пробували написати у підтримку оператора? У мене водафон тариф не оплачувався давно, але раз на декілька місяців закидую по 5 грн.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ⁣𝓪𝓛͢͢͢𝔁
    wrote on last edited by
    Я пробував декілька різних сайтів і сімкарт від різних українських операторів - все одно не приходять смс. Перезавантажувати телефон також пробував. А от вручну обирати іншу мережу ще наче не пробував. Дякую за пораду. А може бути таке, що не смс не приходять, бо не оплачений тарифний план на місяць? За вхідні смс мають зніматися кошти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав Ярослав
    wrote on last edited by
    Ясно ( мабуть принтер ше в Онтаріо ..
    1 Reply Last reply
    0
  • t1428764890T Offline
    t1428764890T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Я позавчора отримала звичайну на папері
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Що вам такого Ірина зробила?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    В Україні Nokia 6131 NFC не використовувався для безконтактних платежів у той час, коли його було випущено (2007 рік), через відсутність необхідної інфраструктури для NFC-платежів. На момент появи цього телефону технологія NFC тільки починала впроваджуватися у світі, і в Україні ще не було достатньо розвиненої мережі POS-терміналів, які могли б підтримувати безконтактні оплати. Перші сервіси NFC-платежів почали з'являтися в Україні значно пізніше: 2015 рік – розпочався активний розвиток NFC-інфраструктури, зокрема завдяки банкам і платіжним системам. 2017 рік – запуск сервісів Google Pay і Apple Pay, які стали поштовхом для масового використання смартфонів із NFC для оплати. Отже, навіть якщо Nokia 6131 NFC технічно підтримував функцію оплати, у період його актуальності (2007-2010 роки) можливість оплачувати телефоном в Україні була відсутня через нерозвинену інфраструктуру.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Ні, ще про особисті образи і пана Трюдо
    1 Reply Last reply
    0
  • t7515271607T Offline
    t7515271607T Offline
    Pavlo
    wrote on last edited by
    120 повідомленнь про NFC😱
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    цитую вас - "Я з собою не готівку, не кредитки, років 15 не ношу. Телефон та й все".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Прочитайте уважно! Я не писала, що оплачувала всюди телефоном в минулому - це перше (це взагалі не моя відповідь була). По-друге, на відповідь чим я оплачуЮ - я відповіла Apple Pay. Завжди використовувала його, PayPal та здебільшого онлайн розрахунки, і це є набагато краще, ані конвертувати валюту безліч разів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Я з собою не готівку, не кредитки, років 15 не ношу. Телефон та й все. - що це значить? Я розумію так - десь приблизно 15 років я плачу всюди телефоном. Як інакше це можна зрозуміти?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags