Українська Манітоба
-
Ну от ще знайшла про 2015 рік - "В Україні безконтактні платежі за допомогою NFC-технології почали активно впроваджуватися з 2015 року. Зокрема, у 2015 році компанія Mastercard повідомила про запуск безконтактних платежів у країні". Але ж не про 2010-2011 роки
-
та я і не перекручую... мені і самій цікаво проаналізувати роки, що і коли з'явилося.. 15 років оплати телефоном це викликає сумніви, ChatGPT каже, що " В Україні можливість оплачувати покупки телефоном з'явилася у 2017 році, коли компанія Google запустила сервіс Google Pay (спочатку Android Pay). Того ж року запрацював сервіс Apple Pay, який дозволяє користувачам iPhone здійснювати безконтактні платежі". А у 2011 році тільки в США то з'явилося - "У світі можливість оплачувати покупки телефоном вперше з'явилася у 2011 році з появою сервісу Google Wallet (зараз Google Pay). Google Wallet дозволяв здійснювати безконтактні платежі за допомогою смартфонів із підтримкою технології NFC у США". Я за вас дуже рада, що ви платили телефоном в Україні в 2011 році, але наведіть якісь факти, а то ви тільки нападаєте на людей
-
Поповніть на пару грн, подивіться, чи прийде смс про це. Якщо прийде, можливо, проблема на стороні того сайту. Можна також спробувати вручну обрати іншу мережу.
-
Не знаю ваш тариф, може і знімають за вхідні теж (скоріш за все ні). Пробували написати у підтримку оператора? У мене водафон тариф не оплачувався давно, але раз на декілька місяців закидую по 5 грн.
-
Я пробував декілька різних сайтів і сімкарт від різних українських операторів - все одно не приходять смс. Перезавантажувати телефон також пробував. А от вручну обирати іншу мережу ще наче не пробував. Дякую за пораду. А може бути таке, що не смс не приходять, бо не оплачений тарифний план на місяць? За вхідні смс мають зніматися кошти?
-
Ясно ( мабуть принтер ше в Онтаріо ..
-
В Україні Nokia 6131 NFC не використовувався для безконтактних платежів у той час, коли його було випущено (2007 рік), через відсутність необхідної інфраструктури для NFC-платежів. На момент появи цього телефону технологія NFC тільки починала впроваджуватися у світі, і в Україні ще не було достатньо розвиненої мережі POS-терміналів, які могли б підтримувати безконтактні оплати. Перші сервіси NFC-платежів почали з'являтися в Україні значно пізніше: 2015 рік – розпочався активний розвиток NFC-інфраструктури, зокрема завдяки банкам і платіжним системам. 2017 рік – запуск сервісів Google Pay і Apple Pay, які стали поштовхом для масового використання смартфонів із NFC для оплати. Отже, навіть якщо Nokia 6131 NFC технічно підтримував функцію оплати, у період його актуальності (2007-2010 роки) можливість оплачувати телефоном в Україні була відсутня через нерозвинену інфраструктуру.
-
Прочитайте уважно! Я не писала, що оплачувала всюди телефоном в минулому - це перше (це взагалі не моя відповідь була). По-друге, на відповідь чим я оплачуЮ - я відповіла Apple Pay. Завжди використовувала його, PayPal та здебільшого онлайн розрахунки, і це є набагато краще, ані конвертувати валюту безліч разів.