Українська Манітоба
-
Sorry, doesn’t make sense to me 😵💫 В нас здається всі товари були в доступі, блін я вже не памʼятаю, але пускали тільки огранічену кількість людей в магазин, були черги коло магазинів це я памʼятаю!
-
С - справедливість!
-
бо це не товари першої необхідності. Спочатку закрили абсолютно всі магазини. Потім через час дозволили відкритися тільки продуктовим. Але ж у всіх були відділи з такими, побутовими речами, тому ці відділи замотували і скочем закривали туди вхід в ті ряди). Хто продавав не лише продукти - то порушники були, штрафи на перших порах наче грозили, не знаю чи дійсно штрафи були чи ні
-
Треба щоб хтось зі староприбулих нагдав 😁 Я вже забула… впевнена Аня мала багато fun в коопі;)
-
Багато магазинів перейшли на онлайн одерс з доставкою чи без, приїхав під магазин забрав продукти.
-
Ви не один! Мої теж не вірили 😞 Я ще 22 просила їх виїхати!
-
О боги, шось якісь жахіття прям У нас на роботі всім виплачували зп повну, аж поки не вийшли всі на роботу (на час початку карантину всім відразу виплатити за 3 місяці наперед). І магазини працювали, і нічого примотаного/перемотаного не було… І кредитний ліміт в мене нікуди не зникав 🙈 Хіба що кафе та ресторани були якийсь час закриті…проте доставка працювала добре.
-
Ну ото мені досі соромно як я міг ото не слухати Не вірив Поки дзвінок о 5 ранку від брата що їде
-
Була нещодавно стаття від уряду США, де згадували ковід. Так ось, їх висновок, що обмеження були тупі і необовʼязкові. До суттєвого зменшення передачі не приводили 🤷♂️ Цікаво буде подивитися, як буде в цей раз, якшо він буде 😅