Українська Манітоба
-
Ви не в River Park South живете? У нас тут на березі озера люди влітку постійно мають pool party
-
Колись я був в пошуку будинка на обмеженому бюджеті.... Для мене було важливо: Single dwelling unit X bedrooms 1 (the more the better) bathroom Basement Attic space preferably Cathedral ceiling acceptable 2' overhangs on the roof is nice to have Driveway is preferable Backline is acceptable Garage - must have Shingles - in good working conditions for minimum next 10years Це був мій перелік опцій які я шукав Все інше - колір стін, зарах (тільки не вологості, бо це ознака суттевої проблеми) Вбудована кухня прослужить доки будинок не розвалиться Кухня з Ікеї ? Я б не переплачуіав за look Все можна зробити як що фундамент не має тріщин Заміна ковроліну бере гроші та трохи часу Але це не робить оселю непридатною для життя Але у кожного свої пріоритети та стандарти життя. То обирати що важливіше саме для вас станеться Вам
-
В нас 112 років;) але не плануємо стільки вкладати😅
-
Attic - це коли Двох/чотири скатний дах З чердаком на якому насипан утеплювач Там є Вентиляція Комфортніше в літку Cathedral ceiling - це коли в дах є продовженням стін як у церквах.... Утеплювач стоїть між шітінгом та драйволом закритий сендвіч -> як що туди потрапила волога то все... плеснява та таке інше.... ;( Знайти чи пофіксити там проблему дюже складно/коштовно Я вчив цю науку вже тут...
-
Дякую. Мене вигляд теж не сильно турбує. Має бути ціна не висока, спалень 3+, санвузлів 2+, гараж, не смердіти, не 100 років, що не дуже складно. Найскладніший пункт: 3 школи під боком (хоча старша школа на останньому місці, то вже дорослі діти, якось доберуться 😁)
-
Люди добрі підкажіть , як в манітоба хелс . «Доказати» свій адрес новоприбулому?