Українська Манітоба
-
Не завжди ці фактор важливі. Ми як приїхали, пішли до "рекомендованого" бухгалтера, вона приїхала сюди підлітком, освіту діставала тут, все наче ок. Поки десь на другому чи третьому році ми отримали штраф за переплату чогось там;-( вона сказала - ну я вибачають. Після того вирішили самим простіше розібратись і вивичити що до чого (виявилось усе дуже логічно і просто). Принаймі якщо буде штраф, то хоч не так шкода;-)
-
Привіт! 📸✨ Шукаю пару для весільної зйомки для мого портфоліо. Якщо ви плануєте весілля або знаєте пару, яка шукає фотографа, у вас є шанс отримати стильні кадри за 50% вартості. Буду рада створити для вас неповторні фотографії! www.instagram.com/bananoyano.ph?igsh=MWkyMTNmZjh5ZHlwaQ==
-
Maintenace у жилих оселях. Кого гукають відремонтувати щось у квартирі.
-
Запрошуємо на сторінку колготок🇺🇦 www.ebay.com/str/tightsandstockings
-
Зараз почекаємо відгук від «повненькоі» зрадниці😁 не може бути щоб він того не пробував;) Дякую Аня, при нагоді подивлюсь в нашому Co-op, отой eton mess та health прям гарно 😻 виглядає.
-
Проте ось влітку буде можливість замовити вже всі документи для новонароджених в Консульстві одним махом, та отримати документи поштою.
-
Ні. Громадяни України повинні виїжджати із України по закордонному паспорту України Показати прикордонникам український закордонний, але попросити поставити печатку(якщо прям дуже важливо) в канадський паспорт.
-
У дитини українське та канадське громадянство є від народження. Довідку про набуття громадянства замовляла нещодавно @tanyapoison Як захоче, то поділиться тут досвідом. Без цієї Довідки паспорт перший не оформити. В Україну дитина може вʼїхати по будь-якому паспорту, а от виїжджати із України треба по українському закордонному.
-
Ваша дитина має українське громадянство від народження. Ви просто не оформили документи ніякі про це. Дитину впустять в країну за будь-яким паспортом, тому що не мають права не впустити громадянина України в Україну. Але на виїзді найкраще виїжджати за українським, бо можуть причепитися.
-
Поїхати - так Виїхати із України дитина без проблем зможе лише за наявності закордонного українського паспорта
-
То можуть не випустити дитину за кордон, поки не оформите паспорт…а для паспорта треба Довідку про набуття громадянства