Українська Манітоба
-
При чому тут ТЦК? Невже просто так важко зробити так як треба? І в принципі не мати головного болю
-
Може зараз щось і змінилося, але раніше всім було настільки це «цікаво» на кордоні. Да і зараз, кому та дитина маленька потрібна? ТЦК звісно ще ті збоченці, але малих дітей поки не викрадають здається 😀
-
Тому і 90% батьків вивозять дітей після 9-10 класу, щоб жив та ріс не в «вільній країні»😔
-
Взагалі, вивіз дітей, і особливо котрі мають інші паспорти - це досить болюча тема всюди Тільки в наш центр раз на тиждень-два приходили люди, які намагались на чужі документи оформити паспорти дітям…не своїм…це капець та так страшно
-
Я вперше їхала з сином коли тому було 7 місяців. Українського паспорта не було, не встигла оформити. В іноземний обманним шляхом вклеїли українську візу - подались через агента, подав батько, не афішувалося імʼя матері. В Україну мене впустили, спитали свідоцтво про народження. На виході з України спитали український паспорт, якого не було. Сказали шо це останній раз шо випускають мене по іншому паспорту без штрафу. Це було у лютому 2018. Після того завжди був український паспорт в Україні.
-
Не так багато українців мають ще й інше якесь громадянство, щоб відмовлятися від українського 🙈
-
Зараз там беклог на відмову більше, ніж у IRCC🤣
-
Саме так
-
Так із тієї купи «очікуючих» не так багато тих, хто взагалі має право на вихід із громадянства… Я ось про що 🙈
-
Все одно, пару сотен тисяч по офіційній інформації вже чекає своєї черги. А якщо би влада сказала що «подавайте, будемо лишати усіх хто хоче» там би ще прибігло у 2-3 рази більше людей 🥲