Українська Манітоба
-
А взагалі, закриваючи цю тему (принаймні із моєї сторони), хочу трохи нагадати, що саме завдяки українському паспорту ми всі тут опинилися. І дякуючи нашим воїнам ніхто із нас не опинився у ситуації, як із фільму «Термінал» (образно). Тому закликаю мати трохи поваги
-
Ідея в тупості тих людей 🙄 Типу стати ОБГ, і потім просити притулок чи ще щось…там є досить цікаві історії
-
Це вже інше питання, охочих купа. Да і технічно, можна лишити громадянства і без наявності іншого, це вже закони країни громадянства, які можна і змінити. Буде потім пару сотен тисяч stateless українців🌝
-
Ні, нічого не змінилось Просто Вам попався прикордонник, який не виконував свій обовʼязок
-
Я їздила з дочкою, яка народжена тут в Канаді по канадському паспорту в Україну в 2018, громадянство України їй не оформлювала, проблем не було… Шось помінялось з того часу?
-
А, ну тоді дякую харківським прикордонникам, за недобросовісну роботу…
-
Чекай, це нелогічно. Диви, припустимо я народжу тут дитину, він за твоєю логікою буде автоматично громадянином України. Він виросте, зустріне свою людину і теж народить тут дитину - то виходить вона теж є автоматично громадянином України. Потім ця дитина теж виросте теж народить дитину - і ця дитина всеодно буде автоматично громадянином України? То на якому поколінні ця обов'язкова хрінь перерветься якщо вони всі будуть автоматично це набувати суто тому що їх прапрапра були українцями?
-
Вʼїхати в Україну можуть за будь-якими документами. Виїхати - ні.