Українська Манітоба
-
Мій мужик не возить ні цеглу, ну солому лол Возить причеп зі snow mobile на зимню рибалку, і влітку кілька разів ми арендуємо RV і їздимо під бухнути на природі десь, то трак чудово тягне той RV за собою. Звідки цей стереотип у вас, що трак = робоча машина?
-
Не багато 6 l/100km і менше напевно, але це тільки гібриди чи дуже маленькі авто, або водити в ідеальних умовах, мій рекорд на SUV 5.7 поки 😁
-
www.cbc.ca/amp/1.7472577
-
Так, компактний, але для мене і то задній рад надлишковий, за рік крім пакетів та курток нічого там не було🌝
-
Ну німці(да і не тільки) причепи на таких возять, і RV, і не вмерли за 50 років ще🙂 Саме що цікаве, що у людей у великих містах купувати траки бажання майже немає😁
-
Місця купа, ви нічого не плутаєте? Той трак тільки хіба що для людей в яких зріст 1 м 50 см не більше, наший форман нас часто возив ним, хай Бог милує такий трак, всі то міні траки дурня, тільки великий з повною кабіною, ото трак.
-
Я як би брав трак, то RAM, друге місце це Ford 150, Chevrolet на фірмі є нові, базові то взагалі ніякі, та і проблеми в нових були з замком зажигання, не подобається мені шеві.