Українська Манітоба
-
Але який комфорт та швидкість буде🤩
-
Форди класні, мені просто рам красивіший, по надійності думаю Форд кращий. Я на такому шеві іздив, хай Бог милує, це трак напевно старіший за мене, і довгий як собача пісня, ведучі колеса тільки задні, це була їзда цікава, щей взимку.
-
Крутий трак, якого року?
-
В мене взимку 18-22, але це з прогрівами і короткими поїздками. Влітку 12 це коли 50/50 траса місто. Durango rt
-
Мені траки не подобаються Але коли сьогодні з чоловіком купили дзеркало 162*72 і намагались його впихнути в седан Lexus Ахреніли. Я кажу, наразі я розумію, чого його купляють той трак. Просто в побуті навіть зручно. Але напевно як другу тачку
-
Які 105 на Audi, мій поповоз 150 без напрягу їде з великим ще запасом, а там потужність на рівні газонокосарки великої😀
-
Ікеа я вважаю стає таким собі містом для прогулянок, тим кому за 30
-
в Украіні я думав потрібно купе, щоб паркуватись там, іздити юрко, тут дороги широкі, парковок валом, спробував трак як тільки приіхав - начальник свій дав щоб я не на маршррутці вирішував питання переізду з готелю, меблів і т.д. і тоді я поняв - трак то авто на любий випадок в Канаді)
-
Ну от, єдине для чого яб хотів друга з траком, ікея. Але я і так там залишаю купу грошей, прийшов поїсти дешево, паралельно купив чогось на 100 баксі, і так по 3-4 рази на місяць🤣 Маркетологи ікея тільки Apple уступають напевно😁
-
Доречі дійсно, траків менше.
-
Зрозуміло, ну в мене 5.7 мабуть тому, але скоро витрата має вирости 🤣 тижні за 2-3
-
Хм, їх менше але я бачив.
-
Я поїздив за кермом і ізджу пасажиром часто, трак то топ, в нього зайшов стоячи і поїхав стоячи, місця не реально багато, сидиш високо, обзор гарний, седан то не моє, сидиш на землі, ніколи жодного седана не куплю ніколи, максимум трак і мінімум повнорозмірний SUV. Це моя думка, кожній людині подобається різні автомобілі і різні розміри, тому я в жодному разі нікого не кредитую за ту чи іншу машину.