Українська Манітоба
-
Нема куди діти 160 баксів просто😀
-
Привіт спільноті. В мене таке питання не тривіальне. В кінці минулого року був звільнений з роботи. Потім подався на EI. Прийшла форма t4. Однак в акаунті на CRA її чомусь немає. Просто памятаю коли минулого року подавав декларацію через Wealthsimple то вона автоматично приєдналася. Та і взагалі можливо хтось тут є і має такий експіріенс відносно подання декларації коли тебе звільнили і перебуваєш на EI. Буду дуже вдячний за допомогу. Дякс
-
Лол, походу скоро з тарифами щось зміниться. І трампівський міньйон намагається це виставити ніби Канада і Мексика благали цілий день і благородний Трамп зглянувся 😂 А те, що в США паніка в деяких штатах весь день, то можна і не згадувати www.facebook.com/share/v/1UUgJBWcsw/
-
Через який сайт подавати декларацію? Через той що завжди всі робили, хтось писав, що ніби не рахує бенефіти
-
Просто серце не почало різко пропуски давати так що сон і самопочуття на постійній основі погіршилось. У мого чоловіка оце так вийшло і тепер я кардинально змінила уявлення про канадську медицину. Навіть останній лікар в волк ін йому так і сказав «так, медицина в Канаді зламана, маєм що маєм». А так здоровий щоб класти невідкладно в лікарню, але не здоровий бо призначають дослідження з приміткою “urgent”, ось вже більше місяця просто якесь бігання по колу яке не дає нічого… Знайома два місяці вибивала(по іншому не скажеш) зонд чоловіку по різних лікарях і лікарнях, осьо нарешті отримав а там язва…
-
🙄 А, то тепер вони робитимуть раз в тиждень заяви про мита і крипторезерви, і тут же — скасовуватимуть, ну й отак потроху зароблятимуть А ще ж буквально пару років тому Маску робили боляче за інсайдерську торгівлю і маніпуляції ринком. Мститься тепер чи шо
-
Трошки про медицину теж. Дружину записав family doctor до спеціаліста, сказав чекати від 6 до 12 місяців. Пройшло більше 12, дружина прийшла дізнатися, як справи з чергою, доктор подзвонив, вияснилось, що не записали, тому що факси плохо проходять. Поставили в чергу знову чекати 6 - 12 місяців 👍
-
Я розумію вам напевно не до того, але якщо буде час і бажання то поділіться будь ласка досвідом. Думаю це може бути корисним або щонайменше цікавим для розуміння. Сподіваюсь у вас все добре, одужуйте якнайшвидше!