Українська Манітоба
-
«Факс не проходить»Це так класно звучить в 2025 році 😆 Добре шо телеграми не відправляють
-
Мене навчили говорити лікарям, що мене це дуже турбує, я не можу спати, все думаю про це, не можу працювати, це відбивається на моїй роботі, та життю і тд. Це як треба швидко щоб до спеціаліста відправили, або аналізи назначили які я хочу. Поки працює 🙂
-
В мене теж нажаль так було… Після того я завжди дзвоню в лікарню спеціаліста і питаю чи отримали вони referral/факс від мого фемелі і чи можуть вони мене поставити в cancelation list.
-
Ок, а що потім з ним робити? Як дізнатись, скільки воно коштує через 5 років і куди віднести, щоб продати? В ломбард?
-
Його тут набагато більше, ніж я думала 😁
-
Так ти дізнайся, раптом його можна обміняти на будинок уже!
-
Де? Де воно тобі знадобилося?)
-
А ти щось таке очікувала? 😁
-
Я теж на запис рентгену дитині чекала 3 місяці, і на наступному чекапі лікар сказав просто зайти туди (в дитячий госпіталь) і о чудо, за 15 хв прийняли без запису і без смс)) людей було рівно 0.
-
Знайома канадка ще краще робить, вона бере направлення і сама стає в чергу куди треба. І швидше і впевнена що «факс спрацював». Це нажаль поширена (відмазка) практика, коли чи то факси не працюють, чи до них дуже важко добратись))
-
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо виступив з жорсткою та емоційною промовою у відповідь на рішення президента США Дональда Трампа запровадити 25% мита на канадські товари. Промова Трюдо була різкою, рішучою і водночас емоційною. Він представив Канаду як сильного гравця, що готовий до боротьби, але водночас прагне дружніх відносин із США. Його ключове послання: Канада не відступить і буде захищати свою економіку, навіть якщо це вимагатиме значних жертв. Повний текст промови...