Українська Манітоба
-
Не знаю,але високопарного англійського не чув від них взагалі . Тільки сленг ,або ідіоми ,або якась місцева англійська . І ця фраза it is what it is . Прям дратує дуже . Скажу ,що розмовляють вони далеко не по правилам ,бо тут як і у нас,носії трапляються такі,що слово собака напишуть з помилками. Тому це як повезе .
-
Підкажіть, а де знайти таку роботу? Це типу на будівництві носиш вiдра з цементом і з носіями спілкуєшся? Або на заводі, де лінія швидка летить і ти ледве встигаєш руками ворушити? Чи це там де вантажником фуру цілий день розвантажуєш і тобі навіть зітхнути боляче? І як можна вивчати мову з носіями? Чи вони граматику також пояснюють на роботі? Коли ти щодня навчаєш англійську з учителем чи самостійно, тут я згоден, практика з носіями чудова тема. Я коли не вчив англійську і працював з носіями, я вивчив слов може 20-30 за 9 місяців і мені було комфортно і вони звикли. Я це до того, що ви коли пишете подібні речі, люди читають і думають що якщо вони будуть працювати з носіями , то й напружуватися не потрібно, мова сама прилипне. Не прилипне!!! У мене притензій до вас немає, вибачте якщо образив.
-
Підкажіть будь-ласка лінк на ярмарок вакансій в лютому? Щось не можу знайти в себе 😐
-
Добрий вечір. Коли я дивився інструкцію, радили ставити галочку у першому пункті та четвертому(який виділили ви). Але мене із 4 галочкою не пропустило. Я залишив тільки у першому пункті. Знімали обмеження разом із дружиною, заповнювали ідентично. Обидва отримали ворк перміту без обмежень.
-
То все від комунікабельності залежить,є люди які і незнаючи лізуть просто говорити.Вам 30 слів вистачило,то значить ви з колегами душевні розмови не проводили,а якби,то може і більше б вивчили
-
Я ж про це і сказав, що практика з носіями це чудово. Я лише поставив акцент на тому, що без вивчення мови і при роботі з носіями, мову не вивчиш. Бажання знайти найкращу роботу є у всіх. Але як це зробити без знання мови? Дайте нам пораду, може, я дігродант і нічого не розумію.
-
Який «сленг» та «місцева англійська»? Ви сподівались від пересічних людей замість «ну та, шо маємо, то маємо» (it is what it is) чути в звичайних побутових/робочих ситуаціях щось на кшталт «маю зазначити, що перетік подій очікувано відбувається згідно з законами Всесвіту»?
-
Велике вам спасибі. Я особисто вдячний усім і кожному, хто підтримує свій народ, навіть якщо це просто порада. Але я вже знаю цю програму давно. Я займаюся 5 днів на тиждень індивідуально з учителем. Використовуючи низку додатків. У кожному додатку є сильні і слабкі місця, тому вони в комплексі корисні. Я використовую Duolingo, EVA, ED Words, ED Courses, Quizlet. Ще спробував у спікінг клабі взяти участь і мені дуже зайшло. Я так різко реагую, бо це дуже схоже на дизінформацію. Люди читають подібні фрази та вірять. І чоловік каже дружині: "Оля видихай, можна англійську не вчити, приїдемо до Канади влаштуємося на роботу і там із носіями вивчимо". Але не тут те було, потрібно щодня вивчати мову, не відкладаючи на завтра і післязавтра, якщо, звичайно, ви хочете чогось досягти в цій країні.
-
Тут постійно пишуть що люди без англійською не можуть знайти роботу. Кожен день майже в когось якись проблеми з цим і ви серйозно вважаєте що таке повідомлення може когось впевнити що мову вчити не треба?) Типу на роботі розберуться, зара можно нічого не робити.
-
То вам пощастило з екстравертними колегами ) Переважно робота тут - це just a business :) Що ти там вчиш то твої проблеми.
-
Англійську мову зможете вивчити, головне запустіть блог в тіктоці 😁