Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t357838316T Offline
    t357838316T Offline
    Stacy
    wrote on last edited by
    Значить мені вже вдруге везе тут з людьми.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Із цим ніхто й не сперечався. Прекрасна нагода практикуватися, я про це одразу написав. Але коли мова на нулі і ви її не вчите, з носіями мови ви її вивчити ближче до ніколи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Люди не читають абсолютно все, що тут пишуть. Читають шматками. І, безумовно, вірять. Тому що пишуть люди, які вже тут, у яких вже є досвід. І на що наштовхує людину, яка планує приїхати і читає подібну фразу. Що тут все шикарно, можна не паритися, носії вирішать мою проблему з мовою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2082026328T Offline
    t2082026328T Offline
    Katerina Likhtar
    wrote on last edited by
    У різних людей різне сприйняття іноземної мови. Хтось візуально сприймає краще інформацію, а хтось на слух краще. У одних є мовний бар’єр , а у інших його взагалі немає. Хтось вчив граматику і знає як скласти до купи слова, щоб вони звучали не просто як « бить палка по спина», а хтось взагалі в граматиці не розбирається , але знає купу фраз і виразів і на цьому тримається. Скільки людей, стільки і кейсів)) Точно можу сказати, якщо ви звичайна пересічна людина, у якої купа справ, робота , сім’я , діти, то говорити про регулярне самостійне вивчення мови не приходиться, нажаль(( Можна використовувати купу ресурсів для вивчення, але без професійної допомоги викладача , який вам точно пояснить нюанси у вивченні англійської, правильно скоригує вас у потрібному напрямку та виправить помилки вам не обійтися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Сергій Кириленко, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t441210885T Offline
    t441210885T Offline
    Anna_М
    wrote on last edited by
    Але ще треба самому сидіти і вчити. Який би викладач не був, слів за вас він не вивчить
    1 Reply Last reply
    0
  • t577390003T Offline
    t577390003T Offline
    Masha
    wrote on last edited by
    Привіт, хто працює або може дати посилання на косметологів у Вінніпезі ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2082026328T Offline
    t2082026328T Offline
    Katerina Likhtar
    wrote on last edited by
    Носії мови дуже корисні , коли у людини вже є досвід у вивченні, бажано ближче до середнього. Коли в обороті тільки деякі слова та фрази, то носій вам не дуже допоможе. Та ще , щоб люди не казали, але окрім лексики потрібно вивчати ще й граматику. Взагалі комплексний підхід у вивченні, де будуть задіяні всі чотири види мовленнєвої діяльності, то є the best.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2082026328T Offline
    t2082026328T Offline
    Katerina Likhtar
    wrote on last edited by
    100 % з вами згодна!!! Тут всі дорослі люди і дуже вмотивовані , тому чітко розуміють , що потрібно багато вчити та самовдосконалюватися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    А ще я помітив таку тенденцію. Коли люди читають, що тут багато бомжів, вони думають "Та що ми бомжів ніколи не бачили, он у нас спить у під'їзді і сцить під двері щодня". А потім приїжджають і в них волосся дибки стає. Коли люди читають, що тут складно знайти роботу, вони думають "Та там поїхали окуні неосвічені, ось у мене два дипломи та досвіду вагон". Потім приїжджають і з палаючою дупою бігають заводами з резюме. Коли читають, що без англійської тут жесть як складно, вони думають "Поїхали якісь невдахи по життю, а я ось іноді англійську в школі вчив до 9-го класу, знаю мазер, фазер, у мене проблем точно не буде" А потім ходять і в автобусі папірець з адресою водієві показують. Ось у це люди не вірять. Люди вірять у те, що дуже легко і у що б їм хотілося вірити. Ось те, що не потрібно вчити мову, мозок людини вірить з радістю. Це мої спостереження та моя особиста думка. Нікому нічого не нав'язую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t910573330T Offline
    t910573330T Offline
    Кіт
    wrote on last edited by
    яким треба бути відсталим щоб папірці водію автобуса з адресою показувати?! 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t910573330T Offline
    t910573330T Offline
    Кіт
    wrote on last edited by
    це як?! )) Сідаєш в будь-який автобус, даєш папірець водію і він розвертається в потрібному тобі напрямку? 😳😳😳 Убер вийшов із чату 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Вони хотіли довідатися, чи в правильний вони автобус сіли та чи у правильному напрямку їдуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Вони не відсталі зовсім, просто люди приїхали з нульовою англійською, а крутитися якось треба. Багато хто в школі, наприклад, німецьку вчили. Кожен має свої причини. Але це не біда. Немає безвихідних ситуацій, є лише ситуації з тяжким виходом. У цій ситуації потрібно працювати, впертись і перти на характері!
    1 Reply Last reply
    0
  • t640092885T Offline
    t640092885T Offline
    Ольга Федечко
    wrote on last edited by
    До Вас звертатися щодо роботи? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t910573330T Offline
    t910573330T Offline
    Кіт
    wrote on last edited by
    я наприклад все життя вивчав німецьку, потім в університеті по профілю також. Англійську не вивчав. Але підтримати розмову можу, і в транспорті, і на вулиці. В магазині. В побуті. Я звичайно нульовий, але це якось звучить образливо. Тяжко уявити просто людей які в наш час знають тільки "мазер, фазер, мані і фіф ті фіфті..." Це реально треба бути відсталим 😳
    1 Reply Last reply
    0
  • t372026510T Offline
    t372026510T Offline
    Kseniia
    wrote on last edited by
    Мені здається не треба людей які не знають зовсім англійські називати відставили. Це грубо. В людей бувають різні обставили і приїзжають люди різного віку. Мій батько вчив французьку і щось дажп пам’ятає, але в англійській 0. Тому що ніколи йому вона була не потрібна. В мене є мої ровесники які ну не знають нічого, бо в них такий був жахливий викладач , що всяку любов вбив до мови. В самої була викладачка з часів Сталіна, вона взагалі не відстрелювала що коїться і вчились ми по такому старому підручнику що моя мама ще їх впізнавала. І мову знали тільки ті хто ходив на курси чи репетитора мав.
    1 Reply Last reply
    0
  • t910573330T Offline
    t910573330T Offline
    Кіт
    wrote on last edited by
    youtube.com/watch?v=Kqd7k5F-YBI&feature=shares
    1 Reply Last reply
    0
  • t640092885T Offline
    t640092885T Offline
    Ольга Федечко
    wrote on last edited by
    Людоньки є тут ті хто мав ФОПа в Україні і вже подався на GST. Відгукнітьмя будь-ласка, або бухгалтери . Спасибі😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t190444820T Offline
    t190444820T Offline
    Karyna
    wrote on last edited by
    Цікаво, через скільки часу після цього кейсу сюди ломанеться натовп "біженців" з рашки?🤔 www.cbc.ca/news/canada/edmonton/russian-canada-conscription-refugee-status-1.6716902
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags