Українська Манітоба
-
я даю оцінку відповідно своєму досвіду безаварійного водіння, розуміння правил є, розуміння ситуацій теж є. Стаж водіння більше 10років все комерційні перевозки а не дім робота. Я маю права різних країн і досвід так само. не порівнюю із якимось містом конкретно
-
Парковка це інше. Але створювати аварійні ситуації і ще вести себе нахабно, це в порядку? Їзжу по місту 60. Займаю праву смугу, то ще й мудаки ззаду сигналять щоб їхав швидше. В Україні по місту ніхто так не літає...а посигналиш не правильно, ще доженуть і фари поб'ють. 😁
-
Шкільна зона болюче місце, треба бути дуже обережним…
-
Ну а шо зробиш? Не дай Боже зіб’єш все життя виплачувати компенсацію або у в’язницю…
-
Тому я не люблю в Вінні водити, в Брендоні в нас спляче царство 😂, ніхто нікуди не спішить… ну пешиход тут святе, я завжди пропускаю, бо вони завжди праві! Деякі переходять навіть голови не повернуть, пхуть як танкі…в Україні його би вже на копоті підвезли куди йому треба😀
-
Доброго вечора таке питання.... Хто знає де можна знайти підробіток на пару годин кожного дня,я хлопець 27 років можу робити все можу прибирати робити на будівництві їздити на авто і т д.... Рівень мови мінімальний може хтось знає щось буду дуже вдячний. Мій номер телефону 2048074781