Українська Манітоба
-
Повороти взагалі включає десь 20%, не зрозуміло куди воно їде, навіть пішки йдеш, а воно на тебе пре, бо йому треба повернути без поворотніка. Швидкість більший половини перевищують, ганяють по льоду, що їх носе по всій дорозі. Сигналять по дорозі і на світлофорі, тому що йому так хочеться, що також заборонено....добре що канадці народ толерантний, а в Україні за таку їзду можуть і фари побити, а можуть і ніс. 😁
-
⚡️В новий пакет військової допомоги від Канади увійдуть мужик в камуфляжі та мужик у жилетці «Україна не буде обділена військовою допомогою та її різноманітністю, тому ми відправляємо одного в капюшоні, а іншого в шапці. Мужики знають багато анекдотів, вміють рибачити на спінінг та грати на гітарі. Для захисту мужиків ми також надаємо танк», - повідомив прем‘єр Канади, Джастін Трюдо. Smak
-
Я сама з Брендона, прекрасно мені тут за кермом😀 взагалі в Брендоні складно без машини, автобусне сполучення так собі, автобуси тут по колу їздять))) Коли в Вінні приєзжаємо то переважно чоловік за кермом, не люблю в вінні водити, дуже busy як на мене… Ну а взагалі тут такі водіі шо перед тим як повертати рідко поворот включають; чи якась бабуля іде 30км, а ти десь спішишся, то трохи дратує… Мені важко порівняти бо в Україні я не водила машину:) а тут мені подобається, я звикла 😀 не знаю як я до того була без машини)))
-
У FreshCo
-
Я не описував деталей, вони не змінять суть. Там не написано, що компанія купила 800 людям права. Там написано, що компанія вирішила посадити на авто ті відділи, від яких залежить швидкість реакції. А в цих відділах налічувалося 800 осіб! Зрозуміло що там були люди з правами, думав що це за умовчанням і так зрозуміло. У результаті вони дали добро купувати права будь-кому. А це 1000+ людей. І серед них теж були люди з правами (про всяк випадок) Але суть у тому, що проходила централізована купівля прав у таких масштабах.