Українська Манітоба
-
Немає де обміняти?
-
Є кредитні картки з гарним кешбеком, але маленьким лімітом, тому треба балансувати між витратами та поповненням картки. Та й по-друге.. "вислужуватись потрібно не лише перед банком, а також перед лендлордом, щоб арендувати квартиру чи будинок та інше.. Тобто робити спочатку собі репутацію - мабуть так це більш цевілізовано назвати можна
-
І де краще обмінювати євро, в Канаді, чи в Європі ?
-
Підкажіть будь ласка, який зараз курс кад$ к €?
-
Ви плануєте купувати тут житло?
-
Це проходить)
-
Якось я на ці кредитки, рейтинги, іпотеки - дивлюсь як на звичайне рабство. І мені дико - коли ВІЛЬНІ люди - стараються "вислужитись" перед банком, показати які вони надійні та чесні, щоб банк дав їм більше, м'ягше ярмо. В мене на кредитці - 0 кредитного ліміту. І я не трачу більше ніж заробляю, все просто. Треба більше грошей - значить не достатньо ефективно працюю. Ось проста мотивація.....
-
Я з тих людей, що дивляться на упередження помилок, а не на їх виправлення. Я розумію, що канадійці то полюбляють навпаки, мабуть і я так зможу колись, але то не точно. Не встиг взяти моргейдж наприкінці 2022, то тепер можна вже 2 роки не хвилюватись про рейтинг, але я все одно вірю у вдачу, що отримаю ПР не у 2026/27 роках, а раніше ніж бан спаде і буде спроба #2 купівлі житла.
-
А чого ви за рейтинг саме зараз хвилюєтесь? Якщо тільки щось у кредит збираєтесь брати. І то 686, це більш менш ще нормальний кредит скор.