Українська Манітоба
-
Доброго дня! Хтось робив фотографії на документи ? Вінніпег ? Де це можливо зробити ?
-
А який зороший рейтинг? Як розшифрувати результат?
-
А де глянути кредитний рейтинг?
-
Кредитний рейтинг просів на 15 пунктів.. як так?)) Секретна інфа: Планував трохи трат з кредитки та щоб не перевищити утилізацію на стейтменті в 30%, поклав туди трохи більше. Заклопотаний трохи був та не витратив. Стейтмент банку пройшов з 0 утилізацією. Ну думаю гуд, тож не перевищення 30%. Сьогодні бачу як з 701 злетіло до 686 і немає жодної рекомендації від Боровел 😂😂 З тим темпом як воно росте - це 3-4 місяці знову-таки натирати. P.S. а якщо поява утилізації наступного місяця знову тригерне зниження? 🤔😵 Ох ця "проста та логічна система"..
-
Яка ваше спеціальність в іт ? Я просто під час війни стартанув в цій індустрії, цікаво хто чим займаєтеся. І підтримую вашу думку, у нас дуже круті специ, і наприклад курси якісні стоять дуже мало , порівняно з Канадою, якщо у нас 400-500дол. То тут курси по запису просто відео від 14к десь
-
Повчальна історія. Одні молоді люди прибули до Вінніпегу у травні по CUAET. Поселилися у готелі, потім у зняли апартаменти. Почали працювати на непоганих роботах. У грудні вирішили спробувати щастя у Ванкувері, бо зима тут надоїла. Люди знайшли привабливі оголошення щодо ренту через Kijiji. Ціна двохбедруму пропонувалася $2000. Але оплата наперед за 3 місяці + депозит. Всі відкладені гроші люди згоряча відправили тому лендлорду (не зупинило, що то приватна особа), etransfer. Здали тут саблет, на останні гроші купили квитки до Ванкуверу. Прилетіли, а квартири нема. Скам. Звісно, звернулися до поліції та до банку. Все, що змогли на зараз взнати, що людина, якій вони перевели гроші, вже не в Канаді. Звісно, поліція буде проводити розслідування і все таке. Але будьте дуже обережні щодо різних переказів та привабливих пропозицій. To be good to be true. Через кілька днів люди повернулися до Вінніпегу, канадська сім'я, з якою вони подружилися, оплатила їм квитки назад та дає їм притулок на 3 місяці. Фактично, люди все починають з 0 знову. Сумно. Попередньо вони телефонували у готель, але їм відмовили, адже вони вже жили майже 2 місяці у травні-червні.
-
Добрий день, маю таке питання, прилітаю с жінкою 18.01 є бажання допомагати волонтерам , перший час буде багато вільного часу, може порадите куди звернутись чи з ким зв'язатись
-
Не тільки ж ви одні прилітаєте, а заради декількох людей вони і так не будуть їхати)
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка. Я заповнила анкету прибуваючих для волонтерів в аеропорту, але так сталося, що в цей день ми не приїдемо. Киньте посилання куди їм написати, щоб вони дарма не їхали?
-
Так, там є всі рахунки, та інформація, шукати нічого непотрібно. Наприклад в Німеччині (я не знаю як в Канаді) кошти знімає декілька днів, для шопінгу онлайн мені потрібно зробити іншу картку, перекази теж не зразу приходять, штраф щоб оплатити потрібен номер штрафу. А ще, щоб отримати картку, мені потрібно зачекати 2 тижня, а потім ще, щоби отримати пін код поштою 🤪 в моно я можу сама змінювати пін код, хоть кожен день