Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 211.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Кілька місяців потрібно чекати. Консул завжди приймає у приміщеннях КУК або UNF. В КУК приходить відповідний запит, чи зможуть надати офіс для консула. Якщо є потреба, то потрібно писати до них, але це має бути масово. Тоді посол зреагує.
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Хоча б приблизно? І хтось радив начебто на сайті (якщо летіти в Торонто) близько 9 годин моніторити ? Типу з'являються вільні слоти. Це по якому часовому поясу ? Торонто чи нашому ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Хтось в курсі коли буде наступне виїзне обслуговування консульства у Вінні ? Хоча б приблизно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t442421366T Offline
    t442421366T Offline
    Мила Шикота
    wrote on last edited by
    Знаю як мінімум двох перукарок, які чоловіків стрижуть за 15
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    в кінці лютого ще можуть бути. Мнулого року у березні було кілька днів -20
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Перевірив мейл...якраз відповідь від них прийшла... "Доброго дня, дата наступного візиту консула до м. Вінніпег наразі не визначена. Водночас, якщо Ви маєте бажання та можливість прибути до Генерального консульства України у м. Торонто для подачі документів на оформлення нового закордонного паспорта або продовження терміну дії чинного, прохання повідомити нас про це з метою узгодження дати та часу Вашого візиту."
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✉️
    wrote on last edited by
    Як каже Постанова: «Прийом громадян під час виїзного консульського обслуговування (ВКО) здійснюється протягом одного дня. За рішенням керівника ЗДУ (за потреби вчинення значної кількості консульських дій) прийом громадян під час виїзного консульського обслуговування може бути продовжено до двох днів.» 📌 Тож скоріше прохання (не за себе питаю, в мене з док-ми все ОК😅), якщо хтось із КУК буде контактувати з дип.установою, щодо наступного ВКО, то запитайте про можливість проведення його не 1, а на 2 дні. Впевнений, що вам не відмовлять, бо і всі підстави є для проведення, і кошторис дип.установи вже отримали, тобто гроші консулу на готель є.😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Я вибачаюсь,а куди саме писати в КУК можна посилання,або підскажіть як можна зарезервувати місце в Торонто,або Едмонтоні бо ніяк неможу,ні онлайн ні до телефонуватись?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Писати потрібно не до КУК, а до консульства в або напряму до посла, Юлії Ковалів. Можете піти до неї на ФБ сторінку та накидати там коментів з проханням провести виїздну сесії ASAP. www.facebook.com/yuliya.kovaliv?mibextid=ZbWKwL Або пишіть на офіційні емейли.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✉️
    wrote on last edited by
    ⬆️ось контакти. «Зелений», то основна пошта (пишіть сюди). «Синій», то резервна, створена як війна почалась, бо основна не працювала. Запис на прийом тут🔗: toronto.mfa.gov.ua/consulate/5241-book-an-appointment Якщо не вийде записатись, пишіть їм і питайте шо, як і коли. Але не очікуйте, що відповідь буде на наступний день.😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t658770698T Offline
    t658770698T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Добрий вечір , до мене випадково відправили не мій диплом , можливо в цій групі є людина Наливайко Ярослав Олександрович ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Усім привіт, хтось вже подавав на Canada-Manitoba Housing Benefit? Є якась інструкція? Виглядає все просто, але не зовсім зрозуміло як вказати дохід за попередні роки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ось тут про дохід за минулі роки www.youtube.com/watch?v=qWEQNiKfjkI
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Та відразу на картку монобанку, не виїжджаючи з України )) У wise можна відкрити канадський банківський рахунок з канадськими банківськими реквізитами. Принаймні, громадяни та постійні резиденти точно можуть. Таким чином можна. На емейл wise не можна отримати гроші
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew Emerald
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. У когось є досвід отримання фін. допоги від уряду на канадський рахунок Wise?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Це я бачив, дякую:) Тобто якщо відправив цю заяву, для провінційної програми вже нічого додатково не потрібно? Лише вказати свій теперішній дохід?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якої провінційної програми? Жодного слова про це я не написав. Для отримання виплати в $500 за оренду ви повинні задекларувати свій дохід через форми або RC151 або RC66SCH. Там ви декларуєте дохід за частину 2022 року за період, коли ви НЕ були резидентом Канади, увесь 2021 рік і увесь 2020 рік.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Egor
    wrote on last edited by
    Дім, підкажи будь ласка, якщо я не подавав rc151 в минулому, в цьому ще можна, чи вже нема сенсу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Анна Цимбаліста, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Я й не говорю, що ви щось писали про провінційну😊 Я запитув про Canada-Manitoba Housing Benefit. Там де можлива підтримка до 250 доларів щомісячно
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags