Українська Манітоба
-
якої картки саме? 1) з дебетного рахунку на інший дебетний. Найпростіше через е-трансфер 2) з дебетного рахунку на кредитну картку? Через Pay Bill/Add Payee і додаєте кредитну картку дружини 3) з вашої кредитки на кредитку дружини - можна аналогічно як №2, але треба обирати, щоб платити з кредитного рахуну. Однак це буде вважатись cash advance і буде додаткова комісія 5 чи 7 доларів і відсотки почнуть рахуватись відразу без грейс-періоду
-
Не знаю, чим викликав глузливу реакцію на свій допис. Ми з дружиною мали коштів тільки на придбання білетів, з пересадками, за рахунок чого втрапили в халепу у Франкфурті, але то окрема історія. Відправити запит на допомогу зможемо після відкриття рахунку, а в банк маємо запис на наступний четверг. Відповідно, після відкриття рахунку і подачі заявки до моменту отримання допомоги пройде ще якийсь час. Тому шукаю альтернативні варіанти і запитую, чи мав хтось реальний досвід подачі заявки на фін. допомогу з канадськими реквізитами Wise.
-
підтягне, але розрахунок буде вже за доходом 2022 року, який отриманий в Канаді і виплата буде вже тільки у 3-му кварталі. Якщо ж зараз задекларувати дохід за 2021 рік через цю форму, то ви отримаєте виплати вже у квітні і можна ретроактивно отримати, якщо додатково про це попросити
-
Поселення лише до 31.03?
-
Шановне панство, підкажіть які документи я можу отримати від власника житла в якості підтвердження моєї адреси проживання, якщо я не орендую будинок? Простими словами власник будинку пустив до себе пожити
-
В тому то і справа, що грошей з мене не беруть. Пустили просто жити в будинок і наглядати за ним
-
Підтвердженням адреси може бути войд чек з банку. Щоб отримати цей документ, вам потрібно самостійно змінити адресу у вашому мобільному банкінгу, піти в банк і попросити войд чек з новою адресою
-
Так. І якщо я не помиляюсь, то в хелс кард також можна змінити адресу онлайн.
-
Мені достатньо буде войд чеку аби поміняти health card та потім звернутися до mpi? Просто в готелі неодноразово чув розповіді про те, що mpi ледь не три документи в підтвердження адреси вимагає - войд, хелс карту і договір оренди