Українська Манітоба
-
Вітаємо, Stacy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Я запитав, мене відправили в аптеку, сказали що там можна оформити
-
Насправді є певні труднощі. Весь минулий тиждень намагався зловити appointment на заміну хелс карти, та все безуспішно. От тільки сьогодні, після того як прочитав ваше повідомлення, вдалося зловити запис на середу.
-
Є тут щось красиве?)
-
Куди модна дньом поїхати погуляти з дитиною поряд з вініпегом, щоб поміняти картинку і десь прогулятись?
-
Та всеодно, локацію хочеться трохи змінити. Спокійна прогулянка на годину дві, що порадите з цього?) до двох годин від вініпегу
-
Набережна Селкірка восени прикольна, літом. Зараз може добре задавати над річкою, тому вдягайтесь добре. Там також музей кораблів на початку маршруту
-
Вірніше навіть не так. Я запитав у дівчат, що видавали хелс карти щодо Pharmacare. Вони сказали, що вам туди де на медогляд записують. А там де записували на медогляд сказали, що можете звернутися в аптеку, та і взагалі нафіга воно вам потрібно, якщо ви не хворієте якимись хронічними захворюваннями.