Українська Манітоба
-
Так
-
Ого то трохи є! Я щось навіть і не думала що майже мільйон!
-
Навіть не знаю що тут можно сказати… Різні випадкі бувають: хтось дітей багато має, хтось по хворобі, звичайно є ті кого війна не торкнулась були в Європі коли почалась війна… І що ви на то відповідаєте колезі?
-
Вітаємо, Zlata WW! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ого, це сильно! на жаль люди abused system Але ж дійсно є такі хто потребує допомоги і як тут відрізнити?
-
Дай Боже щоб влаштувались в Канаді, знайшли себе і як мого поменьше розачарувань!
-
При подачі на CUAET навіть виписку з банку не просять. Процес значно полегшений якщо порівнювати з стандарною візою
-
Так а коли їм встигати майже мільйон аплікацій…
-
При подачі на CUAET заповнюється ціла стоса онлайн документів. Їх просто ніхто не перевіряє достатньо
-
Трохи вам політиків. Вчора один із адмінів групи був на візиті Урсули фон дер Ляйн у парламенті та Музеї війни. Трюдо про продовження CUAET не сказав нічого, хоч я його і запитав