Українська Манітоба
-
Добрий вечір.Хто роби в аеропорту Вінніпега.Я тут живу 8 місяців робим , хочу змінити роботу по професії зв'язано с авиация.Куди посилати резюме.Дякую.
-
А як до цього можна " не привикнути" . Так ніби це добровільна справа.
-
Якщо будуть платити податки. До цього не так легко привикнути. Репутація декількох портить все для інших
-
Це супер, що не добровільна. Корупції від цього менше
-
це якщо дохід від роботодавця то багато не напетляєш. А якщо якийсь кеш за роботу то там сам маєш сказати скільки отримав і від того платити податок. І от тоді починається а давай за кеш і без GST:))) Або списують на витрати бізнесу навіть купівлю білизни бггг
-
А ви уже на вихід зібралися? 😁
-
Обговорити звісно, і всіх в договір вписати. Навіть щоб права обміняти потрібна адреса, і приходять вони на неї, і в банку так само для прикладу. І хелзкарта. Тут багато чого до адреси підвязується, і краще якщо вона підтверджена договором, а не просто в «гостях» у когось
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, чи це нормально, коли для оформлення оренди житла просять sin номер.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка хто в курсі. Якщо ми прилітаємо спочатку в Торонто а на наступний день вже в Вінніпег. Ми саме в аеропорті Торонто ми маємо заповнювати податку декларацію на привезену готівку. Так же ж? Якщо готівка в іншій валюті то потрібно буде вписувати вже з конвертацією в CAD? Якщо так то курс обміну я маю дізнатися десь в аеропорту? І ще питання про кошти які на картах. Підкажіть будь ласка чи потрібно буде з них потім платити податки, якщо я їх не вказую в декларації в аеропорту? Чи може потрібно вказувати їх як окремі кошти які не готівка але будуть витрачені в Канаді (при оплаті картою/он-лайн) або зняті з банкомата потім як готівка?
-
Краще укажіть всі кошти які ви ввозити до Канади як готівку так і карткові рахунки, ми возили кеш то заповнювали декларацію в аеропорту у usd вони вам скажуть скільки це у cad.