Українська Манітоба
-
Ви у якому районі питали? Живу у Westwood, днями мав деякі проблеми з аккаунтом, тому звернувся до місцевого відділення CIBC. Мені спочатку хотіли призначити зустріч на наступний день, а потім буквально за пару хвилин і прийняли. Я до того що у віддалених відділеннях банків немає таких черг я у центрі чи біля готелів
-
А це у всіх відділеннях чи лише в тому що біля готолів?
-
Дякую гарно
-
Цього тижня от просто ніяк…
-
В понеділок норм буде?
-
Я можу говорити тільки за відділення де працюю. Але так, у всіх відділеннях запис приблизно за тиждень
-
Ми маємо тільки на укр мові ось і переживаю чи треба на англійській
-
Можна бути homeless, але порядним. А не влаштовувати пожежі і парамедиків викликати 😁
-
Добрий ранок! Порекомендуйте, будь-ласка , стоматолога дитячого. Може є україномовний чи російськомовний.
-
Як бачите homeless кошмарять не лише простих перехожих. Уже й до державних установ дійшло
-
Буває що у співробітника відмінилась зустріч. Чи швидше закінчив свою роботу з документами, і може взяти когось без черги. То повезло просто :)
-
Хороший райончик ( як для центру) сам там живу. В якому сенсі навіть спокійний.
-
Я колись працював у США і жив у гуртожитку зі студентами-заробітчанами з Пуерто-Ріко. У них був напевно такий прикол по пару раз на тиждень смикати за ручку пожежної тривоги