Українська Манітоба
-
В мене теж на праці її ніхто не заповнював і hr казав заповнювати тільки якщо є обставини для менших податків, в чаті тут кажуть штрафи можуть бути, не зрозуміло хто прав
-
Я також працюю на заводі, вони формують цю форму і потім ви самі її заповнююте. Ця програма оглай коштує 80 дол, але в багатьох місцях є організаціії які цього року безкоштовно допомагають все зробити и ви одразу бачите суму яку отримаєте. Після подачі онлайн через 2 тижні приходять гроші. Я наприклад робилася в нашому місці через такий центр и 10 березня зробила і чекаю гроші 🙈😊
-
Ну там реально написано, що треба заповнювати якщо є новий працедавець, це як раз моя ситуація, але працедавець я не розумію, чому каже, що не обов’язково, буду розбиратися завтра
-
Купуєте квартиру, виплачуєте за неї практично так само, як платили би за рент, але це йде на виплату вартості (тобто вам у капітал). Років через 5 вона в ціні підвищиться + у вас буде виплачена частина вартості. Продаєте і за зароблені таким чимюном гроші купуєте хату вже більшої вартості. Саме так роблять канадці
-
Саме так роблять і канадці українсько походження😉🤗
-
В мене одного дохід +-4500 , після податків На сім'ю хватає , з орендованою квартирою Без машини , на машину фіг назбираєш , хібащо чекати щороку поки податки вернуть , щоб мати вільний кеш А так в кармані лишається пару баксів Не уявляю , інвестиції , подорожі і т.д Хіба що якщо про подорожі маєте на увазі з'їздити в парк 🤷 Може поділитись секретом ? Бо я не розумію що я роблю не так Якщо те що ви написали правда