Українська Манітоба
-
Якщо є кілька робіт, то TD1 заповнюється на кожній?
-
Скажімо рент 2 бедрум 1200 з комунами, їжа на 4 десь 1300, потім ще автобус на місяць скільки там 110 наче, 2 дорослим це 220, зв’язок ще 100 там ще інтернет домашній, скажемо 2800 у місяць, ще з вашою зарплатою залишиться 1500 десь, як в вас так виходить, щоб пару баксів лишалося?
-
Це питання настільки індивідуальне, що вам ніхто ре розповість секрет. Тому що його немає. Залежить від людини. Є люди , хто скільки би не заробляли завжди «тягнуться»,а є, хто при будь якому прибутку круто живе. Це не бахвальство. Дійсно спостерігаю і так є. Ще в Україні працюючи за однакову зп з колегами літала по 3-4 рази на рік відпочивати, а люди «Свєта бєлого» не бачили. Так я тут. Працюю як новоприбула не за великі гроші, але вистачає на все , і телефони міняти і відпочивати (поки по місцю), і ще відкладати. А мої знайомі з таким сами доходом не вивозять. Я думаю це дуже і дуже специфічне питання. У мене є товариш. Він до магазину заходить , і в тупу не бачить де можна за кращу ціну взяти (звісно не жертвуючи якостю), тупо купує найдорожче. Так мозок налаштован. Тому у когось виходить , а у когось ні P.s я без дітей , тому приклад тільки для людини без дітей
-
Якщо жінка не працює садок не потрібен, а далі школа безплатна, якщо жінка працює, то грошей більше і можно покрити садок
-
The TD1 Personal Tax Credit Return Як що її не заповнити, то з вас будуть утримувати податки без урахування неоподатковуваного мінімального доходу. Тобто в такому випадку ви сплатити трохи більше податків, які вам таки повернуть після подачі податкового звіту. Це не велика біда, як що ви її не заповнили, при влаштуванні на роботу
-
Взагалі ніколи не переймалась тими формами, потім в такс сезон то всеодно все перераховується 😉
-
На основній треба. На парт-тайм варто казати щоб брали податки без урахування неоподатковуваного мінімуму, чи, навіть, щоб утримували додаткову суму на податки. Це робиться, щоб запобігти ситуації, коли після подачі податкового звіту, ви станете винни сплатити гроші податковій 😞
-
Як що маєте довідку від автопаку про зір, тоді так, будь який автопак Але міняти доки нема постійної адреси немає сенсу. Бігати висловлювати своє посвідчення з пошти готелю після того як ви вже поїхали звідти, задоволення нижче середнього. А за нові права ще станеться платити гроші, та витрачати час .
-
-
Свої пластикові права не потрібно виловлювати в готелі, вони всі трошки полежать у готелі, ле ви жили і потім всі будуть збиратись ось там в бест вестерн, можна прийти за ними в будь який час. Перша зміна адреси, тобто заміна пластику на новий для українців безкоштовна, якщо автопак про це "забуває" - можна сміливо нагадати. Це інфа від тієї дівчини, що перевіряє зір і документи на зміну прав в бест вестерн.
-
То ви просто зп вихваляєтесь😂
-
Ось чітко пише, що працівник ПОВИНЕН заповнити форми TD1, якщо починає нову роботу. Роботодавець повинен надати цю форму на заповнення. Форми TD1 заповнюються кожен раз при наймі на нову роботу www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/payroll/set-up-new-employee/filing-form-td1.html