Українська Манітоба
-
Додам про «жахливі морози» . Прожив декілька років у субтропіках , де к зимку нижче ПЛЮС 8 не падає , так ось ! Я ходжу тут у тому ж самому одязі , в якому ходив по субтропіках у «зимку» в мені тут ТЕПЛІЩЕ , звичайно не про мінус 30+ , але якщо дивитися на клімат- повітря сухе , якщо не в відкритому полі стояти, де з усіх боків дує вітер- то не ХОЛОДНО(якщо в одязі 😄) . Усюди тепло що ппцу приміщеннях , хатах, автобусах, магазинах , мільярд підштанників та трусіля з начосом- а потім як зайдеш до приміщення думаєшь як це все зняти , тому що спекотно! 😂
-
Хочу поїхати туди, не знаю куди, в нунавуті класно👍 Канада це інтернет експлоулер, Європа це гугл хром, Манітоба-- просто, дёшево, сердито, прохолодно
-
Реальні ціни на хороший 2 бедрум - це 1500-1700. Все росте як на дріжджах 🥲
-
там десь до 150к різниця не така велика, щоб компенсувати більш дороге життя в Калгарі. Ми рахували наприклад для 80к в рік, виходило що краще в Манітобі, ті пару сотень меншого податку того не варті. А проперті такс більш низький бо цііни на житло більш високі, тому в доларах платите десь однаково
-
Zara немає, як жити то тепер😂
-
Zara є, принаймі в Онтаріо.