Українська Манітоба
-
У мене страхівка в Онтаріо була 125$, а тут 175$😅
-
та то ж сарказм. Місцеві ресторани дійсно не дуже витрачаються на дизайн та інтерьєр. Ну і офіціантами тут люди працюють. В Житомирі воно як? Вкрав десь десяток мільйонів, за один побудував ресторан, купив посуд вєрсачє, фартуки по 100500 мільйонів, набрав офіціантів яким сказав що мають служити як собаки інакше виженуть або прикопають от і весь шик. Десь в середині процесу приходить розуміння що всім треба за все платити, брати з чувалу готівки хазяїн не хоче, тому наймає поваром якогось чувака, який готує їжу на рівні ганделика вокзалу зато недорого, але подають в тарілках від версачє
-
Доброго дня. Де можна почитати про це?
-
Користувач iiiooo333, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("бачили в группі..") не відповідає мові правил чату.
-
Hello everyone, friends! Tell me, maybe someone is planning a trip by car from Winnipeg to Calgary? 2 people are looking for a way to get from Winnipeg to Calgary from April 10-13. Airplane is too expensive with two suitcases Всім привіт, друзі! Підкажіть, можливо хтось планує поїздку на машині з Вінніпега до Калгарі? 2 особи шукають спосіб дістатися з Вінніпега до Калгарі з 10 по 13 квітня. Літак занадто дорогий з двома валізами
-
Мене теж цікавить
-
-
Нещодавно познайомилась з американцем, який 15 років тому переїхав жити у Монреаль. Потім якийсь час жив у Торонто. Минулого літа переїхав у Вінніпег і каже, що нарешті почав дихати на повні груди)))) бо не має працювати на 3 роботах в Торонто, щоб дозволити собі власне житло. Я не знаю, як у адмінів ще не сіпається око, коли вони стараються комусь довести, що Манітоба - гарна провінція, а Вінніпег - не найгірше місто. Кримінал є скрізь, будь це Європа чи ОАЕ. Немає ідеальних міст, немає ідеальних країн. Яке там зараз найкраще місто для життя? Відень, Мельбурн чи Копенгаген - і там є купа недоліків :) Пам'ятайте, happiness is a choice.
-
Брав такі. Легкі, зручні. Але ви краще наперед запитайте чи дозволено щоб були з низькі як кросівки. www.walmart.ca/en/ip/workload-mens-harpoon-work-boots-brown/6000199867701