Українська Манітоба
-
Користувач YefymH, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Троєщина - найк..") не відповідає мові правил чату.
-
Та чого не сіпається, сіпається 😂 У людей невірні очикування про Вінніпег. Ці очикування руйнуються об реальність, і потім ото такий баттхьорт, шо аж виплескуює в чатік, шо Вінніпег то лайно. Реальність така, шо Вінніпег - це «село» порівняно з мегаполісами. Як вірно хтось вище писав, якщо в пріоритеті «люблю гуляти містом, щоб навкруги все гарненьке було, архітектура оце все, шоб люди ходили також поряд як я гуляю, шоб був вайб» - то не їдьте в Вінніпег, ви тут не знайдете це. У мене око сіпається, коли я розумію, що людина ніхрєна не почитала навіть про те місце, куди вирішила їхати, а потім така «ой всьо, розчарування» ))
-
Бодун в класичному понятті від морозів зовсім не залежить )))
-
В поло парку є
-
Аххаха Запор сила )) Я з Дніпра, там наче люди не скаржились на відсутність «вайбу», тож може після Дніпра Вінні також «отстой» - хоча мені однаково, шо в Дніпрі, шо тут всі моі «прогулянки» це від таксі до генделика ))) Ну і завода Петровка немає під боком.
-
Ми з дружиною нормально живемо за з/п 18,35 і 16,38. Це з урахуванням що кожного дня лобстерів не купуємо і т.п. Хоча їмо звичайну їжу, до якої звикли вдома (гречка, яйця, мясо, супчики, борщі). Іноді можемо і в якусь забігайлівку по типу фудкортів в Поло Парку зайти
-
Я вам скажу так, ви туди спочатку влаштуйтесь. А то циферки розглядати то таке діло... Хоча якщо дійсно є досвід, то думаю з цим проблем не буде
-
Ви ціну на ту Зару бачили? Я й не дуже шкодую що тут її немає. Хоча іноді, якщо пощастить, то окремі речі заровські можна в Маршалс або Віннерс знайти. Хоча вони й там не супер дешево коштують