Українська Манітоба
-
Манітоба - це Linux взагалі )))
-
Попит породжує пропозицію, ніби таке мені колись казали на лекціях з економіки. Так що нічого дивного. А особливо з урахуванням кількості прибуваючих щодня українців
-
Ось Fly Air дає квиток без багажу на 7.04 за 49$, пробуйте купувати квиток туди й назад , наприклад тут же зворотній квиток на 16,04 за 69$, може так Вам вийде дешевше, зворотні квитки на червень теж є по 49$, плюс багаж, думаю в 180-200 доларів вклалетесь
-
Який жах і сором проміняти дніпро на вінніпег
-
Та мені все одно є вона чи немає, я там ніколи нічого не купував H&M у Литві для мене був найкращим, а тут він такий собі, та і всі інші магазин однакові
-
каршерінг в Україні вже давно існує. Вже не говорячи про країни Євросоюзу. Я на днях у однієї людини тут запитував про цей сервіс то один мені поставив смайл клоуна 🤔 Чому? Не зрозуміло... видно думає що люди користуються всіма сервісами які тільки є у світі 😉
-
Хто завтра працює, в того буде овертайм ))
-
H&M є декілька магазів по місту. Але ціни so-so
-
Я тут місяць, ще не заходив у мак,тім хортонс і всі подібні заклади👍 купив продукти в волмарті і готую вдома 😎
-
Гугл каже що можна на поїзді доїхати. Але не факт що буде дешевше чим на літаку. Ну і по часу займає ого-го