Українська Манітоба
-
Все що назначить доктор з цієї форми і нетільки з цієї з Manitoba health робиться безкоштовно, ну як безкоштовно?…це куди наші налогі ідуть на які ми постійно жаліємось😉
-
сам зарядний блок я не збираюсь міняти так як не хочу щоб мій телефон заряджався чотири години замість 25ти звилин😉 перевірено. Я вже мовчу про ноут. Тут в моєму випадку потрібно просто перехідник. Я вже вирішив це питання. Але дякую всім за відповіді і поради 😉
-
Такі шаббат шалом вже😁
-
Блін, я була в басейні і просто писала не перечитуючи. Хотіла написать, що в Волмарті є, думала вам терміново 💁, ну а коли ні, то краще Амазон. Ще я купувала набір перехідників в Liquidation Supercentre. Там і з канадського на європейський, і з європейського в канадський, і австралійський здається. Можете там глянути
-
А чи готуєте Ви вже подарунки своїм матусям і бабусям до Дня Матері? Зробіть це завчасно, щоб впевнитись, що посилки прийдуть вчасно і потішать ваших рідних у цей день📦 ⠀ Ми доставимо ваші подарунки авіа або ж морем в Україну, країни Європи та Азії🌎 ⠀ Тарифи на доставку з Канади в Україну: 📦 🌊море - від $4.45 за кг (залежно від провінції відправника) + $15 вартість місцевої доставки по Україні 📦 ✈️авіа - від $8.45 за кг (залежно від провінції відправника) + $15 вартість місцевої доставки по Україні. ⠀ Терміни доставки: ✈️авіа - 1-2 тижні 🌊море - від 1 місяця ca.meest.com/
-
На мою скромну думку, превентивна медицина тут слабка. (Мені не хватає можливості відвідати всіх лікарів самостійно і перевірити все по-максимуму😅) При першому візиті лікаря він виписує направлення на аналізи (на певні види вітамінів, аналіз сечі, ну і залежить на що ще будете скаржитися, тоді можуть бути якісь додаткові). На подальші візити потрібна причина, яку треба описати при бронюванні зустрічі. Тоді бажано чітко описувати, що турбує і щоб звучало серйозно, щоб підтвердили візит)))
-
В Мене Українська вища освіта фінансист , та у минулому 5 років стажу на посаді головного бухгалтера, але це теж було в Україні
-
Всім привіт. На завтра є бажаючи в пустелю 2 місця? По бабкам тільки бенз шерім.
-
Увага! Якщо у вас є запитання до критеріїв Manitoba Provincial Nominee Program, будь ласка, пишіть ваші запитання тут Ця форма для збору питань щодо програми Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP). Конгрес Українців Канади - Манітоба проведе інформаційну сесію із представниками MPNP, де будуть підняті ваші запитання, а відповіді (з дозволу MPNP) будуть опубліковані на сайті та наших соціальних мережах. Питання повинні стосуватись тільки роз'яснення критеріїв програми. Прохання щось поміняти, скасувати, індивідуальні ситуації не будуть передані до MPNP. Питання можна писати українською мовою. Якщо можете, пишіть англійською. Питання збираємо до 5-го травня 2023 року. Дякуємо. Конгрес Українців Канади - Манітоба forms.gle/W7meRXgS5VEKnv978