Українська Манітоба
-
Доброго вечора громадо допоможу у придбані авто, огляді,сервісному обслуговувані,проходження сейфті . Тел 204 914 55 25. Назар.
-
Просимо питати питання щодо роз"яснення деталей критеріїв. Наприклад, кількість годин тощо. Питання: чи можна працювати на компанію з Ванкувера і жити в Манітобі і подаватись на номінацію Манітоби? - це базові критерії і про це дуже чітко написано в офіційному джерелі. ВИ ПОВИННІ ЖИТИ ТА ПРАЦЮВАТИ НА РОБОТОДАВЦЯ З МАНТОБИ. Вибачте, але такі питання ми не будемо обговорювати з офіцерами.
-
Всім привіт) Скажіть будь ласка чи є тут люди які грають або готові грати футбол в якийсь з днів тижня? Краще, звичайно, що в неділю
-
А у вас інтернет канадський чи ще з України? Бо коли ми тільки приїхали у нас на мобільних був тільки український інтернет і ніякі канадські додатки не встановлювались. Як тільки підключили канадський інтернет зразу все встановлювалось і працювало (додаток RBC в тому числі)
-
-
Хоча може тут так прийнято....з продавцями будинків коли ми спілкуємося теж в лоб "який ліміт ви маєте" таке відчуття що я скажу ліміт а він потім ціну придумає поближче до ліміту. Ледь стримуюсь щоб не відповісти їм різко)))) В тебе є товар, ок, скажи ціну я відповім чи мені підходить чи ні...
-
Доброї ночі,підкажіть дантист зможе приклеїти ретейнер чи тільки до ортодонта? Якщо можна дайте контакти наших дантистів🙏