Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    ви праві у всьому , ви набагато більше знаєте як я тут з грошима опинився.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Півтори роки тому не було тих обмежень на зняття готівки і все решта. Не маю бажання сперечатися, зараз інша історія, інакше би вже сиділа з грошима за продаж квартири в Канаді. Якщо комусь ця схема спрацьовує і зараз, то можу лише порадіти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    nikija
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Можливо тут є хтось в пошуках житла) Я переїжджаю по роботі та перездаю 1 бедрум квартиру починаючи з 1 червня за адресою 120 Donald Street, Winnipeg. Квартира простора і має чудові види з вікна, особистий балкон. Я проживав в ній лише 3 місяці після ремонту. Будівля охороняється вночі. На даху є красива приватна тераса, що відкрита в теплу погоду. Крита стоянка доступна за 65$/місяць. Зручна транспортна розв'язка та 10хв пішки до парку Форкс. Вартість оренди 1352$/місяць включно з водою. Контракт до травня 2024 з можливістю продовження. Також можемо домовитись про два робочі столи з кріслами, матрац і робот пилосос, якими я користувався. Більше фото є тут. Пишіть в особисті або дзвоніть +14317887649, можу влаштувати особистий або віртуальний перегляд в будь-який день/час.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Vovkotrub
    wrote on last edited by
    ми продавали квартиру 1,5 роки тому, на зустріч до нотаріуса, де все оформлюється, приходить представник банку і надає документи, по яким продавець поклав гроші у банк, перевів на ваш рахунок і ви зняли валюту. я вже не пам*ятаю які саме це проводки, але факт такий - що покупець сплачує валюту, вся процедура проводиться офіційно в кабінеті у нотаріуса. як це вирішують юристи банку, я не знаю. але нотаріус, ріелтори, банк рахують це законною схемою і часто її використовують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Vovkotrub
    wrote on last edited by
    так, півтори роки тому не було. Не здивуюсь якщо все змінилось. це логічно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Vovkotrub
    wrote on last edited by
    Доброго дня, з 28 травня пропоную в оренду 2 bedroom + 2 bath апартаменти у тихому і безпечному районі на півдні Вінніпега у комплексі The Pinnacle of Bridgwater, адреса 345 Bridge Lake Dr. Це рets friendly houses. 1734 CAD на місяць, контракт до 1 листопада 2023, (далі за бажанням пролонгується). У оренду входять комунальні (окрім hydro), а також користування інфраструктурою комплексу: спорт-зал, відкритий басейн, ігрова кімната, бізнес-центр, lockers, зона барбекю. 2 спальні, 2 туалети + ванні кімнати, кухня-вітальня з виходом на балкон, повний набір техніки на кухні, включаючи посудомийку, walk-in closet (гардеробна), пральна і сушильна машини у квартирі, den. Інфраструктура району: поруч декілька шкіл (одна тільки побудована), 800 метрів до магазинів, кафе, ресторанів, банків. Перед будинком зупинки автобусів, у тому числі і school bus. У пішому доступі парк, 3 дитячих ігрових майданчика, великий спорт&spa-комплекс Altea Active. телефонуйте (204) 509-5836
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Через "Світоч" спробуйте перевести гроші. Ukrainian Export & Import Svitoch (204) 582-5939 maps.app.goo.gl/QiLYrRgUr2h2ZSkU8
    1 Reply Last reply
    0
  • t468736894T Offline
    t468736894T Offline
    Julie Grodikova
    wrote on last edited by
    Народ, а хтось шось знає, чи є завтра якесь святкування Дня Вишиванки?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    9'c буду казати ,що вишиванка під пальто
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Вероніка Вероніка! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    на кемпсйтах бувають туалети і душові кабінки. В палатку кліщ не залізе якщо не кидати її відчиненою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    +380
    wrote on last edited by
    Якщо я закінчив 9 класів школи, та 4 роки коледжу. Як це написати у канадському резюме?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Школу не пишіть. Тільки вказуйте коледж.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач yuliya_swe, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Вы можєтє напис..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач yuliya_swe, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Вы можете указа..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nestvik
    wrote on last edited by
    youtu.be/ZMnqLR-y6bU Про українських іммігрантів 1943 року
    1 Reply Last reply
    0
  • t664259299T Offline
    t664259299T Offline
    Anna Petrova
    wrote on last edited by
    Добрий ранок. Будь ласка підкажіть, як можна відправити чемодан з Вініпегу до Європи. Може хтось вже це робив чи чув 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna
    wrote on last edited by
    Подивиться свій внутрішній паспорт, погортайте, там може бути відмітка про видані закордонні паспорти, серія/номер. Може бути, а може і ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1230722252T Offline
    t1230722252T Offline
    **
    wrote on last edited by
    Кому необхідно резюме за канадськими стандартами, пишіть у лс. Дам контакти людини.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Нагадую всім, що у файлах чату є кілька прикладів резюме за канадським стандартом.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags