Українська Манітоба
-
Всім привіт! Можливо тут є хтось в пошуках житла) Я переїжджаю по роботі та перездаю 1 бедрум квартиру починаючи з 1 червня за адресою 120 Donald Street, Winnipeg. Квартира простора і має чудові види з вікна, особистий балкон. Я проживав в ній лише 3 місяці після ремонту. Будівля охороняється вночі. На даху є красива приватна тераса, що відкрита в теплу погоду. Крита стоянка доступна за 65$/місяць. Зручна транспортна розв'язка та 10хв пішки до парку Форкс. Вартість оренди 1352$/місяць включно з водою. Контракт до травня 2024 з можливістю продовження. Також можемо домовитись про два робочі столи з кріслами, матрац і робот пилосос, якими я користувався. Більше фото є тут. Пишіть в особисті або дзвоніть +14317887649, можу влаштувати особистий або віртуальний перегляд в будь-який день/час.
-
ми продавали квартиру 1,5 роки тому, на зустріч до нотаріуса, де все оформлюється, приходить представник банку і надає документи, по яким продавець поклав гроші у банк, перевів на ваш рахунок і ви зняли валюту. я вже не пам*ятаю які саме це проводки, але факт такий - що покупець сплачує валюту, вся процедура проводиться офіційно в кабінеті у нотаріуса. як це вирішують юристи банку, я не знаю. але нотаріус, ріелтори, банк рахують це законною схемою і часто її використовують
-
так, півтори роки тому не було. Не здивуюсь якщо все змінилось. це логічно
-
Доброго дня, з 28 травня пропоную в оренду 2 bedroom + 2 bath апартаменти у тихому і безпечному районі на півдні Вінніпега у комплексі The Pinnacle of Bridgwater, адреса 345 Bridge Lake Dr. Це рets friendly houses. 1734 CAD на місяць, контракт до 1 листопада 2023, (далі за бажанням пролонгується). У оренду входять комунальні (окрім hydro), а також користування інфраструктурою комплексу: спорт-зал, відкритий басейн, ігрова кімната, бізнес-центр, lockers, зона барбекю. 2 спальні, 2 туалети + ванні кімнати, кухня-вітальня з виходом на балкон, повний набір техніки на кухні, включаючи посудомийку, walk-in closet (гардеробна), пральна і сушильна машини у квартирі, den. Інфраструктура району: поруч декілька шкіл (одна тільки побудована), 800 метрів до магазинів, кафе, ресторанів, банків. Перед будинком зупинки автобусів, у тому числі і school bus. У пішому доступі парк, 3 дитячих ігрових майданчика, великий спорт&spa-комплекс Altea Active. телефонуйте (204) 509-5836
-
Народ, а хтось шось знає, чи є завтра якесь святкування Дня Вишиванки?)
-
Вітаємо, Вероніка Вероніка! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Користувач yuliya_swe, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Вы можєтє напис..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач yuliya_swe, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Вы можете указа..") не відповідає мові правил чату.
-
Добрий ранок. Будь ласка підкажіть, як можна відправити чемодан з Вініпегу до Європи. Може хтось вже це робив чи чув 🙏🏻