Українська Манітоба
-
Треба копію для довідки про несудимість
-
Думав тіки дані треба, потім отримав відповідь від посольства, що треба ще копія паспорту(
-
Привіт , а чи є в манітобі бенефіти на ренту житла якщо малий дохід?
-
Хочу зробити , але не можу знайти, маєте інформацію про це?
-
так.
-
Користувач English Dojo, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Уроки английско..") не відповідає мові правил чату.
-
Усім привіт, пробачте, що турбую, але дуже хочеться поділитися з вами) Ми тут вирішили створити відео про мітинг, що відбувся 14 травня у Калгарі. Українці вирішили підтримат 24-х річного хлопця, Dariy Hrystyuk, який прямує від Ванкувера до Квебеку велосипедом, щоб зібрати гроші на відбудову України. Його маршрут складає 5300 км - близько 50 днів подорожі! Детальніше про цей день, про Дарія та як на його приїзд реагували українці - дивіться у відео🇺🇦 Будемо вдячні вам за поширення відео та підтримку проєкту Дарія. #Canada #Calgary #UkrainiansinCanada. youtu.be/z3yize0WRwA
-
Запис відкрито на червень. Я записалась сьогодні.
-
Ніхто ваших дітей виписати не може, бо діти захищені законом від неадекватних батьків. Діти виписуються тоді, коли є куди прописатися. Всі процедури продажу при наявності дітей відбуваються навпаки в одному кабінеті. Спочатку ви купуєте, щоб дітям було де жити, а потім продаєте своє. Як варіант, перепропишіть дітей у рідних, наприклад у бабусі, якщо є можливість, і тільки тоді ви зможете продати потдорученню, яке діє один місяць. Це доручення робиться в консульстві, завіряється і тільки потім, в Україні, ви повинні внести в базу це доручення і продавати. В ідеальному варіанті, у вас повинна бути чиста продаж (без опікунських) і готовий покупець
-
Привіт. Нагадую, що працюю в CIBC та можу допомогти з відкриттям рахунків. Кому потрібно, звертайтесь :)
-
Вітаю. Зайшла в свій додаток мобільний CIBC, хотіла глянути свій кредитний рейтинг. А мені пише, що не можу бути обраховпн й. Це через те, що я тільки в травні кредитку відкрила і ще місяць не закінчився поточний?