Українська Манітоба
-
Ну цей ще культурний хлопець, в трусах. В нас то не всі труси мають навіть🤣
-
Єдине місце куди поїде поліція так це Тім Хортонс
-
Ви розумієте різницю між викраденням байку, коли нікому не було завдано шкоди, та носінням небезпечних речовин публічно з ціллю застосування? Поліція приїде дуже швидко. Дорогий байк можна застрахувати разом з tenant insurance і подати в страхову компанію на відшкодування.
-
Я теж бачив разок майже на перехресті лежади🤣 Але вони культурні були, пледиком накрились та на травці собі робили кохання😍 Весна почалася одразу було зрозуміло🥰
-
Якщо 5 зібрати, то це джекпот
-
А я бачила як прям на вулиці …того..➡️⏺️👫
-
Я правильно розумію що в це дерево вдарила блискавка⚡️? Воно біднятко майже тріснуло навпіл…
-
що ви маєте на увазі?
-
Ох, а в мене перед очима була картина без прелюдій ( прям голою сракою до дороги, а я в корку🫠
-
Для самозахисту підійде будь-який пульвілізатор , як вище писали лак для волосся або зараз багато комах , засіб проти комах . Точно збереже життя і не буде як у Франції (відео всі бачили?) головне щоб потрапило у вічі. Ушкоджень майже не буде, просто тимчасово нападника зупинить.
-
Я в Франції заселилась випадково у віллу «без моралі» де ві гості зі Всіма прилюдно….. сказати що я була в шоці нічого не сказати🫣
-
Бо їм там каву безкоштовно наливають 🥰 і парамедикам теж, ну принальні в Брендоні… Зі мною на сусідньому потоці вчились поліцейські 👮, не так легко там, кроси по 10 км, нормативи важкі, ну і робота не офісна… Я маю пару знайомих поліцейських… робота важка, це так здається що вони нічого не роблять… Хоч трохи вступлюсь за них 🫣 Звичайно є недоліки, я не виправдовую нестачу стаффа, або нестачу фінансування але добре що вона є, хз як було би взагалі без поліції…
-
З правової точки зору я не пропагандую носіння балончику, і якщо ви читали всі повідомлення, то мали бачити, що я навіть писав про те, що ані балончики, ані бити носити із собою не можна. Але я думаю, що треба ще зрозуміти, що викрадання байку - це не злочин без шкоди. Як я писав вище, наприклад мій байк коштував у всьому комплекті, який на ньому - 3500$, багато в кого вони коштують так само. Це не копійки. Не копійки навіть для тих, хто заробляє не мінімалку. А коли ти побачиш, як твій байк намагаються вкрасти і спробуєш зцпинити, бо байк - кормить твою сімʼю, а поліція його не знайде 99% - то крадій завдасть шкоду тобі майже з абсолютною вірогідністю.
-