Українська Манітоба
-
А з ними можна зробити?
-
Трохи позитиву в цю хату! Тим часом поліція 👮♀️ Брендона і відгуки місцевих❤️
-
а шо тут дивиться , балончик заборонено , можна навіть реальний термін отримати
-
Добрий вечір. employment standards 1. Tут інфа як подати скаргу: www.gov.mb.ca/labour/standards/claims.html#:~:text=If%20you%20require%20assistance%20filling,%2D800%2D821%2D4307. Там є форма pdf котру теба скачати собі, заповнити і надіслати на e-mail що вказан. По процесу, після подання форми з вами досить швидко звяжуться по телефону і зададуть додаткові питання. Потім заява піде у field investigation queue. Тобто справу має взяти на розгляд офіцер. Це не швидко. Я подав скаргу 1 травня і сьогодні дзвонив питав стату і сказали що офіцер наразі розглядає заяви що були подані early November last year. І сказали що десь 2 міс ще чекати поки розглянуть мою. 2. Що я ще рекомендую зробити (це вже особисто від мене тод типу за бажанням). Я підразував і записав у табличку exel усі заборговані виплати з датами коли працювали і коли не отримали зп. І перед заявою до employment standards написав листа роботодавцю що я більше не можу і не буду чекати погашення outstanding salary, написав що єдиний шлях що мені лишився це подача скарги. По перше я хотів щоб в мене був доказ і типу згода від работодавця що борг насправді є і по друге я сподівався що работодавець візьметься за розум. Того не сталося тож я потім цей email переслав у employment standards разом зі скаргою. А що за компанія у вас що не платить гроші?
-
Хто хоче той знайде, так здається люди пишуть 😉 Залежить що саме ви хочете, на яку роботу готові іти, який рівень мови… Пробуйте дивиться позиції дистанційно…
-
Чесно кажучи, офіційно вам скажуть те саме, що й Дмитро. А неофіційно… Зимою в знайомих був кейс, причому в абсолютно благополучному районі - людина дерлася в іх будинок, била кулаками в двері, кричала. В результаті той чоловік зміг зайти на перший поверх будинку ( то дім на 2 юніти - 1 і 2 поверх, то він таки зайшов в сусідський коридор) Не буду сильно вдаватись в подробиці, але поліція приіхала за 1.5 години і неофіційно сказала тримати при собі балончик…Що у вас буде 10 секунд на рішення, і краще , напевно, щоб поліція потім вже постфактум вирішували, чи ви були праві. Отак.
-
Дякую за інформацію. Це невеликий ресторан. Власниця весь час обіцяє погасити всю заборгованість, платять чеками вчасно, я їх депозичу, а за декілька днів він повертається назад, у зв'язку з тим що в неї на рахунку нема грошей. Один чек пройде, один повернеться і так наростає заборгованість. А зараз повернулося два чеки підряд, тобто виходить що за місяць я не отримала зовсім грошей від неї. Але весь час обіцяє. Сьогодні я їй сказала, що чекати більше не можу, що не маю чим платити рахунки. Вона знову пообіцяла що кине мені e-transfer 😅. Я бачу що в неї виручка впала, нема клієнтів. Але дітей обіцянками ненагодуєш. Тим паче вона знає що я приїхала а Канаду сама з двома малолітніми дітьми.
-
А що буде робити дитина, коли мати опиниться за гратами? Краще без перцових балончиків, подумайте про дітей
-
Скоро революція буде😂