Українська Манітоба
-
У мене поруч з домом є Церква для чорних людей. Там кожну неділю, коли йде служба, я чую як вони співаюсь. Дуже зочеться туди навідатись, але я не знаю чи можна білим туди заходити і на скільки це буде доречно. Розумію , що дивне питання, але можливо хтось , якимось містичним чином вкурсі чи пасує білій людині заходити в чорну церкву П.С. Ніколи не бачила там ні одного білого
-
‼️ ЗДАЄТЬСЯ ДІМ‼️ Світлий і затишний будинок (3 bedrooms), розташований в районі Транскона🏡 🔺 В кроковій доступності автобусна зупинка, супермаркет Safeway, школи, аквапарк. 🔺Вартість оренди-1700 CAD (+комунальні) 🇺🇦 Лендлорд-українець🇺🇦 За додатковою інформацією звертайтеся, будь-ласка, у приватні повідомлення📩
-
-
Привіт усім, дівчата, порадьте хорошого кондитора, яка може приготувати пряники на замовлення. Замовлення потрібне для Канадсько-Українського конгресу! Надсилайте мені у приватні повідомлення Ваші контакти та фото тортиків, панкейків, пряників, які ви робите! Завчасно дякую! Або просто поділіться контактами!
-
Якщо ви отримували повернення податків на основі певних категорій витрат (садочок для дитини, благодійні внески, навчання, бізнес-витрати для свого бізнесу тощо), ви зобов'язані зберігати квитанції про оплату протягом шести років відповідно до вимог Податкової Агенції Канади www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/keeping-records/where-keep-your-records-long-request-permission-destroy-them-early.html