Українська Манітоба
-
На яких заправках? Якщо в гарних районах то думаю немає дифіциту. Думаю поліція поділена на райони, стільки поліцейських на такий район стільки на такий
-
Ти знач жодного разу на Коопчіку не заправлявся )) Prepaid за законом мають бути в Альберті заправки. У нас - ні. Ті заправки, що у нас роблять prepaid - то їх власна ініціатива. Якщо ми зробимо prepaid, то всі свої робочі дні я буду проводити, приймаючі дзвінки від розлючених кастомерів всєя Вінніпегу )
-
Заправляюсь дуже багато років на со-op по-перше коло моєї роботи, по-друге там завжди заправщикі - дуже зручно, підʼїхала fill regular і пішла собі в середину, ще і вікна помиють🥰 Я на prepaid гублюсь… То як вони бензину крали? Чи заправщики не мають право зупиняти якщо хтось не заплатив?
-
Ааа, ви про селфсерв? Коли самі заливаєте? Так, там пріпейд. А коли підізжаєте, виходите з авто (або не виходите взимку взагалі, у віконечко кеш просовуєте заправщику і всьо), і кажете, що вам залити, то він спочатку заливає, а ви можете сидіти в машині, ходити кругами навколо заправщика, піти всередину купити кави - і потім вже за все розрахуватися
-
На Кооп чайові не потрібно давати. Нє, якщо дуже хочеться, то можете )) Але це не очікується. Коли взимку -30, то люди, бува, співчувають заправщикам, та щоб якось проявити це співчуття купляють їм «a cup of hot beverage», просто на касі. А заправщик потім сам собі чи каву, чи гарячий шоколад бере.