Українська Манітоба
-
Ну не знаю, але їх дуже багато.
-
Хонди і Тойоти якраз ходять дуже добре за рахунок старих перевірених двигунів. Плата за це - низька потужність у порівнянні з німцями і споживання пального, хоча на рахунок цього можна довго і нудно сперечатись. Як на мене, то варто остерігатися 3х циліндрових двигунів, бо вони повністю алюмінієві і ресурс у них 120-150к.
-
А чому не "шаріковий"? 😜😂😂😂
-
Тобто по факту десь +- на одне виходить, правильно я розумію? У мене теж кредитка CIBC але від Costco, то вони дають 2% cashback на інші gas stations. У вас мабуть щось з елітного 😄
-
Повернення в кінці року різне кожного року і залежить від загального прибутку. За 2022 повернення склало 10с/л (воно в %, і від різної ціни пальна в різні пори року різні центи виходять, але в середньому за рік це десь 10с/л) * мастеркардом Костко ви можете розраховуватись на будь яких інших заправках, і кешбек на будь-яке пальне буде такий самий ** у мене кредитка від CIBC, яка дає 4% кешбеку на будь-яке пальне з будь-якої заправки
-
Так, тільки 2%, на жаль. Не знаю, мені поки не пропонували, але дякую за лікбез 🤝
-
А як ви хотіли? Зимою -40 + пісок і сіль , а літом +40 і пісок. Це ж метал. Ну і треба брати до уваги, що автовиробники відійшли від концепції «надійності» авто до концепції заміни кожних 5 років, бо так вигідніше для автовиробників. Зараз працюють маркетологи, а не інженери. Треба дивитись реальності в очі.
-
А, лише 2% на інші заправки? Сорі тоді. Мені казали люди, що користуються цією кредиткою, що такий самий кешбек, коли і на Коопі заправляється. Я сама не перевіряла, у мене немає мембершипу в Костко. «З елітного» то ви про мою кредитку? Та наче нє… просто CIIBC Divident Visa Infinite, вони наче іі всім пропонують, хз ))
-
Я в доларамі силіконуву взяв "вєщь"👍😂
-
Перші версії powershift - це було фіаско. Вартість заміни щеплення в коробці була 1000$ при вартості авто 10000 $ і його треба було міняти кожних 50 - 70 тис., бо коробка просто втикала посеред дороги без ніяких попереджень. Це було «геніальне» рішення інженерів Форд. Вони просто взяли коробку з спорткарів і кинули її в такі малолітражки як Fiesta, Focus etc без належної адаптації. Проблема була в тому, що коробка просто помирала в заторах через те, що моторчик робота постійно тримав щеплення вижатим. А з часом взагалі загнивав. Так, коробка працювала значно краще, ніж автомат і витрати пального були значно менші але ці сюрпризи кожних 50-70 тис., це було щось з чимось. Особливо, коли це єдина машина в сімʼї і 50% процесів просто встає, поки машина на ремонті. Можу довго сперечатись на рахунок цих коробок, бо я на них собаку зʼїв 😂 AISIN - one love ❤️
-
Плоха коробка мені казали