Українська Манітоба
-
Повірте, я з тих, хто продумує усе, пенсію в тому числі. Співчуваю, що Ви вже в 25 виснажилися, це лише початок, нажаль. А про відпочинок я хіба писала "забити"? Так, це справді важливо! Ми майже щовечора гуляємо, бо в нас тут є де погуляти, на вихідних можна дальше поїхати кудись, якщо звісно захочеться, бо ми з тих, кому і за комп'ютером приємно час проводити. Чому у всіх відпочинок асоціюється із поїздками за кордон? Невже навколо Вінніпегу нема чим зайнятися? Плюс важливо мати друзів, з ким проводити цей час. І ще раз кажу, в мене все ОК, а в дечому навіть краще, ніж в Україні. Тож якщо Вам у чомусь погано, спробуйте це виправити.
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍.
-
Щодо садочків, то це тотальний рандом але це можливо. Чим вам не підходить відпочинок в Assiniboine Park чи це не вважається за відпочинок?
-
Якщо взяти ваші вихідні дані, то вам буде однаково погано у будь-якій іншій країні.
-
Можна приклад, якщо вам не важко?
-
Ви помилились адресатом 😄
-
А ви не токсична людина писати на початку повідомлення незнайомій людині що "як на вчителя то у Вас багато граматичних помилок" 🤣🤣
-
😄 Я токсичний? «Вибачте, але я без сну, фул тайм роботою, малою дитиною і ще всілякими документами уже так за@@@лася, плюс побутові речі (їсти, прання, прибрати), що у 25 років мені важко присісти зав'язати шнурки.» Можете підставити під ці дані будь-яке інше місто/країну/континент і вам буде однаково погано. Може справа не в місці?
-
*розпалюю вогонь*
-
Так ви теж токсік