Українська Манітоба
-
Рекомендувати когось це завжди ризик, навіть якщо ви добре знаєте людину… Мені теж було трохи важко через себе переступити і довіритись людям, особливо якщо добре не знаєш людину яку рекомендуєш, але я якось відчула на інтуїтивному рівні, що все буде 👍 або можливо мені просто повезло з людьми 🤗
-
Я в тому і не сумніваюся. Проте і серед нашого брата трапляються неадеквати
-
Я працюю у Волмарті на McPhilips. Нас там є 7-ро в денній зміні і 10 в нічній. Це менше набагато, ніж індійців чи філіппінців, але, наприклад, вкінці минулого року не було жодного. А тепер, від січня уже така кількість. Менеджери задоволені роботою українців, хоч і без ідеального знання мови.
-
Вище писали «кожна транзакція з сейвінгу коштує 5 баксів», що означає, що кожний платіж (назовні), який ви робите чи налаштуєте з сейвінгу, буде не безкоштовний. В тому ж повідомленні вище писали, що переказ коштів з сейвінгу на чекінг поміж своїми екаунтами - безкоштовний
-
Всіх вітаю. Хто шукає житло - є варіант (суборенда) - район Wolseley, 1b, поруч багато продуктових магазинів, через дорогу школа, поруч декілька садочків, багато дитячих майданчиків, 10-15 хвилин пішки до Assiniboine park. Кому цікаво - звертайтесь в приват. Всім гарного дня.
-
Якщо комусь цікава інфа з приводу того, наскільки на роботі представлені люди різних етнічних груп. Станом на 2021 рік, в Канаді проживає, з тих груп про які ми тут балакаємо, 113,000 українців; 1,713,000 китайців; 958,000 індійців; і 670,000 філіппінців. Це лише іммігранти першого покоління. З початку війни українців приїхало приблизно 164,000, тобто нас тут живе десь 277,000. Якщо дуже грубо прикинути і проігнорувати регіональні різниці, то нормально очікувати що на кожного українця буде мінімум 6 китайців, 3.5 індійця, та 2.5 філіппінця. Це, звісно, дуже груба калькуляція, але це показує що якщо на роботі 5 українців і 15 індійців, то українці навпаки там over represented! Sources: www150.statcan.gc.ca/t1/tbl1/en/tv.action?pid=9810034101 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/key-figures.html
-
Мені не зрозуміло трохи, підкажіть будь-ласка. Якщо пишуть наприклад 14$/ год ( то з цієї суми ще буде вираховуватися податок? Чи наприклад в рік 40т $, це сума з податком чи без? Дякую