Українська Манітоба
-
Ось не знаю, в мене в договорі на постачання світла і газа було написано шо повірка проводиться постачальником. І ні слова про те що я їм щось повинен везти.... тому Вас мабуть тупо розводили.... бо нема такого в договорах. А на питання привести им лічильники я бы відповідав це вам надо повірку робити а не мені.... а вода у меня була безкоштовна зі скважини.... без якихось лічильників....
-
За рейтинг та другу кредитку не знаю. Пропущений платіж по кредитній точно вплине, не на краще... Як що у вас є робота, й вже минуло хоч би півроку, я би звернувся до банку за підвищенням кредитного ліміту на їснуючій картці. Меньше хедику (як на мій розсуд) Хіба що ви бажаєте відкрити кредитку у Costco. Aле як що ви не працюєте півроку + поспіль, то не варто й пробувати, відмовять
-
Це м'яко кажучи. З Харкова знайомі кажуть що дійсно у вас і собі і людям А в нас - срака - от сьогодні комісія була в моєму будинку,який був затоплений повністю з димарем більше 10 днів, відпало і розбухло все, стеля на підлозі,підлога частково на землі,дах прогнуло бо балки провисли, а вони кажуть та нічо косметика і можна жити.
-
Якщо ви не проти, коли пройдете всі процедури і будинок буде вже вашим, опишіть будь ласка весь процес купівлі. Цікаво дуже, тим більше, наскільки розумію з ваших повідомлень в сусідньому чаті, ви ще не отримали PR і наскільки сильно це впливало.
-
До нього не так швидко можна потрапити, щоб відразу все зробити. За півтора місяці записувався на перший ознайомчий прийом. Лікування ще через місяць.