Українська Манітоба
-
-
Я така як Таня, не перевіряю товар на касі 😂 Так само дома офігела би 😂 Тепер буду знати;)
-
Ні, головне не перевищуйте debt to income ratio (30%) www.debt.ca/calculators/debt-to-income-ratio-calculator
-
Доброго вечора. Чи усі дитячі стоматологи у Вінніпезі платні? Дякую
-
«Заздрість» буває тільки в Україні. 😀. Місцеці «кайоти», або канадці купляють нерухомість і точно слини не пускають
-
Ось що відбувається з рейтингом, якщо не користуватись картками або завжди дочасно сплачувати баланс, і тоді в стейтменти попадає тільки $0.00 заборгованості. Рейтинг просто стоїть на місці. Це реальний приклад. За півроку кредитний рейтинг не виріс ні на одиницю
-
Цікаво, який кредитний рейтинг можна мати усього з однією кредитною карткою в Канаді? Реальний приклад. Ось з нами поділились новоприбулі, які відкрили рахунок у серпні 2022 року, мали усього одну кредитку, справно користувались майже рік. За неповний рік, кредитний рейтинг виріс з початкових 660 балів до 748, що це дуже добрим результатом. Дізнатись про свій кредитний рейтинг можна абсолютно безкоштовно також і на Borrowell.
-
це знизило мій рейтинг на 14 Це нереально просто. -14 пунктів - це мало бути щось екстраординарне, а не просто в борг до 50% залізти. Мав бути інший чинник також. Можливо, запит з банку чи кредитної компанії. Ці запити як правило віддалені в часі до місяця.
-
Не зовсім так. Я стейтмент оплачувала завжди вчасно, і наступні витрати гасила, бо з 1000 не можливо поповнювати раз у місяць, але один раз на момент формування стейтменту у мене було мінус 38% (попередній був сплачений вчасно) і це знизило мій рейтинг на 14.
-
Але щодо операторів то всі відносно добрі: rogers, bell, fido…головне добивайтесь знижок
-
Де можна дешевше зробити сейфті для авто, підкажіть будь-ласка?
-
це знизило мій рейтинг на 14 Це якось нереально просто. -14 пунктів - це мало бути щось екстраординарне, а не просто в борг до 50% залізти. Мав бути інший чинник також. Можливо, запит з банку чи кредитної компанії. Ці запити як правило віддалені в часі до місяця. З 1000 ліміту досить важко будувати кредитну історію. Краще підняти ліміт або взяти ще кредитку або купити телефон/контракт. Equifax каже, що треба мати понад 11 кредитних рахунків. Однак кількість кредитних рахунків - тільки 10% ваги на показник рейтнигу
-
Скільки в середньому виходить?
-
Взагалі не повинні робити сейфті, бо машина 2022, але купував в БС, тому не дають страховку місцеву без сейфті