Українська Манітоба
-
Про це падіння мені повідомив Борровел разом із причиною - 38%. Запитів із банку чи кредитних компаній не могло бути, тому, що жодних дій не вчиняла від моменту відкриття рахунку, навіть на роботу не влаштовувалася. В чоловіка, наприклад, теж було падіння на кілька балів, але він в цей час влаштувався на роботу, тож ми вирішили, що там робили якусь перевірку.
-
Для прикладу, відсоток по кредитній картці за покупки 20.99% річних, а кешбек 22.99% річних. Тобто, якщо за місяць ви користувались кредиткою на 500 доларів у магазинах для розрахунків, то на цей борг буде тільки 20.99% річних. І є грейс період 21 день від дати стейтменту. Тобто, погасили кредитку - не платите відсоитки взагалі. А, якщо скажімо, ви зняли 200 доларів у банкоматі, то ви відразу будете платити відсотки + комісію. Грейс періоду нема
-
Мені колега розповідав, що якось купив світильник, але додому принесли великий камінь. Здається, казав, що теж Волмарт, але не певен.
-
В мене теж за останні місяці рейтинг сильно впав. З 730+ до 662. Всі платежі завжди вчасні. Єдина причина, яка може бути, згідно Borrowell, це утилізація на рівні 50-60%.
-
Платите податок HST в Онтаріо. Привозите авто до Манітоби. При реєстрації заплатите 7% провінційного податку. Далі заповнюєте форму, щоб вам провінція Онтаріо відшкодувала частину сплаченого податку. Форму треба буде відправити до Ministry of Finance of Ontario.
-
Якщо банк пропонує, то завжди погоджуйтесь. По-перше, це підвищення кредитного ліміту НЕ впливає на ваш рейтинг. Банк не буде його перевіряти, бо рішення про підвищення базується на вашій позитивній історії платежів у цьому банком. Банк сам бачить це. По-друге, більший кредитний ліміт дає додаткові можливості.
-
Про кредитні картки. Ось корисний калькулятор, який показує, скільки місяців потрібно, щоб виплатити кредитку, якщо платити тільки мінімальні платежі по стейтменту. Якщо, скажімо, у вас кредитка на 1000 доларів, і ви залізли в борг на усю 1000, і не маєте можливості виплатити увесь борг відразу, ви можете сплачувати тільки мінімальні платежі. Ці мінімальні платежі - це відсоток по боргу плюс може бути дуже мала частина тіла боргу. Так от, скажімо, ваш відсоток 21% річних і ви платите тільки по 20 доларів щомісяця ($17.5 - це відсотки, і $2.5. - тіло кредиту). Щоб виплатити усю 1000 доларів, потрібно 120 місяців, або 10 років! Борги через кредитні картки - це, так звані, погані борги. Саме їх потрібно закривати в першу чергу. Одним із варіантів, як швидше закрити кредитку, є також перефінансування боргу за допомогою іншої кредитки, де нижчі відсотки. Різні банки мають різні акції. Ваш же банк може запропонувати вам акцію "Відкрий нову кредитку і отримай 0% на 6 місяців при трансфері боргу". Таким чином ви можете отримати можливість швидше виплатити ваш борг.
-
Гарного недільного вечора усім
-
Підскажіть будь ласка чи можна купити в аптеці саме антисептичні або антибактеріальні вушні краплі без рецепту?
-
Добрий вечір. В мене питання стосовно кредитної карти. Я не зовсім розумію, коли її треба гасити, щоб найкраще підіймати свій кредитний рейтинг. Наприклад, на початку місяця я заплатила з карти $300 за продукти, де кредитний ліміт $1000. Коли їх вертати? В останній день місяця?
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Дуже дякую за пояснення. Тобто для оптимального зросту рейтингу сплачувати треба як мінімум на наступний від стейтменту день? Вірно я розумію?
-
Щомісяця банк формує statement по вашій кредитці. Від тієї дати (statement date) у вас є 21 день до Due Date, щоб заплатити або повністю борг (Amount Due), вказану в стейтменті, або меншу суму, яку можете, але не менше, ніж мінімальний платіж (Minimum Payment).
-
Цікаво ще ось що, якшо скажемо я протягом місяця використовував до 60-70% а перед днем стайтменту внесу на картку гроші повністю чи скажемо використання коштів буде 20-25% чи буде це видображатся у рейтингу... шо я використовував більше 50% .... чи берется сумма тільки на дату стейтменту....