Українська Манітоба
-
Я теж так думав😁. Придивіться😉
-
скажіть будь ласка , хто розуміється в питані якщо їхати в Канаду по програмі, можна буде в Америку попасти якось? бо зробили візи, а тепер є можливість по програмі U4U в Америку, чи можна так їхати якщо є Канадська віза в паспорті? якщо не можна то яку країну обрати для життя краще ви вже там трохи пожили, поділіться 🙏🏼
-
Ви спочатку вирішить для себе Ви їдете пожити, чи залишитися?!
-
Я взяв середнє значення там і там
-
Може десь в лісах Монтани теж є спокійне життя
-
Все дуже просто, якщо подобається спокійне сімейне життя , це Канада Якщо пав пав стрілянина, бурне життя з більшою кількістю можливостей, то США
-
Тут дуже залежить від того ким ви будете працювати, як часто хворіти , наскільки любите свою культуру ітд) Мені здажться в канаді можна бути українським канадійцем, в Америці потрібно бути американцем )
-
Зараз в розгляді законопроект що права по u4u прирівнюють до зеленої карти
-
Привіт, порадьте весільного фотографа (можливо й відеографа). А також, може хтось займався/займається організацією весіль?
-
Нелегально покайфують
-
⚠️Ви розумієте, що не вистачає сил і ви не справляєтесь ⚠️Почуваєтесь невпевнено, маєте багато запитань до себе ⚠️Бажаєте покращити стосунки з партнером ⚠️Вам складно впоратись з дитиною своїми силами ⚠️Ви розумієте, що вашим близьким потрібна допомога Психолог - дитячий і дорослий - який допоможе Вам, Вашій дитині або Вашим близьким! Щоб отримати детальну інформацію, натисність❤️ або напишіть нам у @vsesvit_center ,ми допоможемо!
-
Здоровим бажано американцем))) І багатим )