Українська Манітоба
-
Безумовно Я більше ще про те, що…як, мовляв, не так страшний павук, якого ти бачиш. Страшніше, коли ти його побачив, повернувся - а його на тому місці вже не має 😅 А поки що страшніше, коли їдеш, а за пару десятків метрів від тебе починає працювати ППО 🫣, особливо коли це все без тривоги навіть …
-
Це нормальна реакція
-
У мене під вікнами русняві урагани працювали на Миколаїв кожен вечір коли окупація була, а ми були на 9 поверсі 9 поверхівки і мали модні панорамні вікна. Так шо ППО це не страшно. А, ну і потім ще той район де ми жили затопило к хуям. От тому я і питаю чо у мене якась мізерна штука викликає стрес якщо я бачила і гірше
-
В мене починається просто панічна атака, коли бачу або чую гелікоптер Одразу відсилка до 24 лютого, коли над нашим домом летів десант на Гостомель І справа не в тому скільки ти жахів бачив після цього, просто тоді було неймовірне страшне почуття безвиході і нерозуміння що робити, для мене це найстрашніше було Вже потім були обстріли, ракети, пво, танки Але гелікоптери для мене це прям тригер, і я це розумію, але ще не навчилась контролювати себе і не знаю чи навчусь🤷♀️
-
Це також нормально Я після трагедії, що сталася із будинком, дуже довго ще не могла нормально ходити навіть до магазинів, бути на відкритих майданчиках, де багато людей…бо то відчувалось як місце потенційної небезпеки, начебто переносило мене знову у відчуття, які мене просто затопили, коли я вибралася надвір та допомогла винести першу людину…перші рази до панічних атак доходило…хоча ірраціонально…
-
Теж саме з феєрверком, після Ірпіня...
-
БЕЗКОШТОВНА можливість для старшокласниць цього серпня - Girls in Robotics Lab - Університет Манітоби FREE Opportunity for High School Girls this August - Girls in Robotics Lab - University of Manitoba. We are spreading the news with communities to let you know that we have partnered with Intelligent Digital Manufacturing Lab at the Price Faculty of Engineering at the University of Manitoba to bring forth round 2 of Girls in Robotics Lab! It is running this August, Tuesdays, Wednesdays and Thursdays, where participants sign up for one day sessions. This program is designed for girls in high school to gain knowledge and experience coding & working with a “pick-and-place” robot and to learn to code it to complete various tasks! Where: Price Faculty of Engineering, University of Manitoba Duration: One-Day When: CHOOSE ANY of the Tuesdays, Wednesdays & Thursdays in August Time: 10:00am-3:00pm (with a 1-hour unsupervised lunch break from 12:00pm-1:00pm) Cost: FREE Registration: Online – see www.wisekidneticenergy.ca/girl for more information and to register
-
Блін, я з вечора не дивилась новин. Що там сталося?😢