Українська Манітоба
-
За моїми спостереженнями, у Virgin і Fido найкращі пропозиції тарифів і цін на телефони. Якщо замовляєте сімкарту онлайн, то не сплачуєте 50кад за підключення (у всіх операторів).
-
Зрозуміла! Дякую за інформацію)
-
Ага, ясно, дякую)
-
І я б… ну душу б не продала, але😅 сумую за морем дуже, але от Steep Rock відкрили для себе, то трохи легше стало. 😂
-
Передається квартира з середини або кінця серпня, дата гнучка у Winnipeg за адресою Good street Квартира 2 спальні, 2 ванних. У квартирі є пральна і сушильна машинки, повністю обладнана кухня: плита, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийка. Будинок новий, кухонні меблі-техніка нові. 4-й поверх 6-ти поверхового будинку з ліфтом. Центр район університет Вінніпег, відмінна транспортна розв'язка. Ціна квартири 1525 вода включена. Будинок з домашніми тваринами, можна і з собаками та з котами. Квартира ідеально підходить для новоприбулих документів потрібно мінімум. За окрему плату в 1000 дол одноразово, залишаємо всю обстановку меблі-посуд і т.д, тобто заходь і живи. Прошу питання в личку.Дякую..
-
Доброго дня. Я маю запитання. Сьогодні надіслала заявку на допомогу по оренді. В квартирі живу я і мої двоє малолітніх дітей. Єдиний дохід який маю це заробітна плата. Після того як надіслала лист мені задали запитання, але я не зовсім розумію, що мені потрібно відповісти. Допоможіть будь ласка. Запитання звучить так: "A requirement for the CMHB is to be on some form or rent assist. If you are not on any of them, you are ineligible. You not longer receive assistance from CUAET?" Робила все як у відео. Тільки аплікація виглядала трішки інакше. Всі посилання як у Вашому відео
-
Однак, ці повідомлення навели мене на думку, що ті, в кого скрутна фінансова ситуація, повинні якомога скоріше прагнути отримати статус постійного резидента (ПР). Отримавши статус ПР, люди зможуть: - кваліфікуватись на дитячі виплати Canada Child Benefits (CCB), які є досить суттєвими (однак залежать від доходу: чим більший дохід, тим менші виплати) - кваліфікуватись на Rent Assist у Манітобі. Це є фінансова допомога - компенсація по оренді може бути до 700/місяць. Це є дуже суттєві гроші. Інформація про дохід береться за минулий рік
-
The union representing Manitoba's Liquor Mart employees says it's stepping up job action and launching a provincewide strike starting Tuesday morning. The move is the latest in an ongoing labour dispute between Manitoba Liquor & Lotteries and the Manitoba Government and General Employees' Union, which represents about 1,400 Liquor Mart workers. It also comes after the Crown corporation announced Sunday that it was closing an additional 10 Liquor Marts across the province. At a news conference Tuesday, MGEU president Kyle Ross said the union has no other option than to move to a provincewide strike in response to "escalating lockouts and intimidation tactics." "Our members want to be in the stores. They want to serve Manitobans, but this unfair wage mandate that [Premier] Heather Stefanson has put upon us is really an untenable situation," Ross said. www.cbc.ca/news/canada/manitoba/liquor-mart-union-full-strike-1.6930140