Українська Манітоба
-
Зовсім не бути відрахувань не повинно, бухгалтер же розподіляє їх приблизно однаковими частками напротязі року. Можливо, справа в цьому www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/payroll/t4008-payroll-deductions-supplementary-tables/t4008mb-jul/t4008mb-july-general-information.html Наприклад, в мене через це з 1 липня податки стали трохи менше, а чистими отримую більше.
-
Я в процесі. Єдине, що мене турбує, що у мене немає тої кількості грошей на рахунку яка потрібна. Це ж має бути 14 000 плюс по 2000 на кожну особу в сім'ї. І як мені бути з чоловіком який в Україні, але я його також подаю в мою аплікацію, щоб він був третьою особою яка йде зі мною. Це ж можна так робити? І якщо так, то це ще на нього має бути додаткові 2000.
-
Я в процесі. Єдине, що мене турбує, що у мене немає тої кількості грошей на рахунку яка потрібна. Це ж має бути 14 000 плюс по 2000 на кожну особу в сім'ї. І як мені бути з чоловіком який в Україні, але я його також подаю в мою аплікацію, щоб він був третьою особою яка йде зі мною. Це ж можна так робити? І якщо так, то це ще на нього має бути додаткові 2000.
-
Увага, фейк! Посольство України в Канаді попереджає, що деякі російські ресурси розповсюджують фейки про те, що український уряд планує мобілізувати 30 тисяч українців в Канаді і нібито вже досягнуто домовленість з канадським урядом. Ці фейки не відповідають дійсності.
-
Вітаємо, Наташа! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
На учнівських правах ви не можете їздити ні самі, ні з пасажирами позаду. З вами повинен бути хтось, хто має повну ліцензію в Манітобі мінімум три роки. Цей супервайзер повинен бути завжди на передньому пасажирському місці і мати вміст алкоголю не більше 0.05 Who can supervise a learner driver Manitoba? When operating a vehicle, you must: Be accompanied by a supervising driver: Who is the only front seat passenger; who holds a valid driver's licence; who has held a Class 5 Full stage licence for at least three years; and who is under . 05 blood alcohol concentration and can pass a drug screening test. www.mpi.mb.ca/Pages/authorized-instruction.aspx#:~:text=When%20operating%20a%20vehicle%2C%20you,pass%20a%20drug%20screening%20test.
-
Доброго дня, хто знає чи є air brake manual на руському або на українській мові щоб підготуватись до тесту клас 1
-
Економіка Канади має найшвидший (після США) ріст серед країн Великої сімки. Canada is booming like it never has before. Unprecedented population growth, record-low unemployment, the most diversified economy in its 156-year history and a world-beating stock market since 2021 are contributing to what nine out of 10 economists say will be the best performer among the Group of Seven developed countries by 2025. www.washingtonpost.com/business/energy/2023/06/22/justin-trudeau-diversified-canada-s-economy-like-no-one-before/781d656e-10e6-11ee-8d22-5f65b2e2f6ad_story.html